EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Apuya pek sıcak bakmıyorum hocam. Başka sistem öneriz varsa söyler misiniz? Ama teknobiyotik gibi yerden olsunİleriye dönük bir sistem değil 2. El toplamanızı yada 3400g li apu bir sistem alıp sonradan ekran kartı almanızı öneririm.
PSU ve ssd sorunları var hocam. Psunun yok ama illaki bir şey olur1650super yapıp alın bence.Pollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
06 ankaralının attığı sisteme bakabilirsinizApuya pek sıcak bakmıyorum hocam. Başka sistem öneriz varsa söyler misiniz? Ama teknobiyotik gibi yerden olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU ve ssd sorunları var hocam. Psunun yok ama illaki bir şey olur
psu sağlamApuya pek sıcak bakmıyorum hocam. Başka sistem öneriz varsa söyler misiniz? Ama teknobiyotik gibi yerden olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU ve ssd sorunları var hocam. Psunun yok ama illaki bir şey olur
ulan 1650s yok 1660s yoktu be .sönmüyordu acımız
Geçen sene 3500 TL çok pahalı lan napıcam diyordum şu an 5k ya PC toplama derdindeyimyanıyor içlerimiz
Some dolar problems.Geçen sene 3500 TL öok pahalı lan napıcam diyordum şu an 5k ya PC toplama derdindeyim
Kankam apu tercih et bence. Şimdiden bir kumbara al kenara para at ekran kartını çakarsın ileride yoluna bakarsın.Süper olur 3.500 babam okey dedi dünkü den haber yok cevap bile vermiyor