SSD pioner yaptım ama 1650 super olurmu bi bakayımBu sistemi gtx 1650 süper yapıp almanı tavsiye ederimPollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
PSU da sorun yaşayan yok, ssd de sorun yaşayan varmış ama ben görmedim
@ByEfe04 nin rehberine göz at istersen
Gtx 1650 çok düşük bir ekran kartı1650 super siz olmazmı?
Bx de kalsın bırak benceSSD pioner yaptım ama 1650 super olurmu bi bakayım
4k ya kadar izin aldım bakalım 1650 süper yaptımBu sistemi gtx 1650 süper yapıp almanı tavsiye ederimPollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
PSU da sorun yaşayan yok, ssd de sorun yaşayan varmış ama ben görmedim
@ByEfe04 nin rehberine göz at istersen
O zaman onu değil bunu öneririm4k ya kadar izin aldım bakalım 1650 süper yaptım
Bu anakarta pek ısınamadım amaO zaman onu değil bunu öneririm
Kasayı aerocool ore satürn yapabilirsinAMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
GameGaraj dakini işlemciyi 1600 yaptım 1650 süper kartlı bide sonradan 8 gb ek ramO zaman onu değil bunu öneririm
Kasayı aerocool ore satürn yapabilirsinAMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Onun yerine
ssdyi 240 gb ssd yapıp almanı öneririm
baya iyi sistem
Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarıwww.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
soğutucusuda iyi spire soğutucu
Veya 1650 superli sistemlerede bakabilrisin
İndirim koduda yazdınzımıAlıntıyı görüntüle bunu alıcam hocam
yalnız 2600 daha iyi bir işlemcidirAlıntıyı görüntüle bunu alıcam hocam
PLX100Alıntıyı görüntüle bunu alıcam hocam
Süresi bitmişİndirim koduda yazdınzımı
Bakim hemenPLX100
Bu kodu yazın 100tl düşüyor fiyat
Seçili ürün için geçerli değil diyorPLX100
Bu kodu yazın 100tl düşüyor fiyat