Haqqus 1660 a kadar besliyor diyardu asadadadass.R3 1200AF 1650 Super besleyemez. Darboğaz olur.
Haqqus 1660 a kadar besliyor diyardu asadadadass.R3 1200AF 1650 Super besleyemez. Darboğaz olur.
Kanka o sisteme göre bunun + ları , AF , Fsp psu ,daha iyi hava akışlı kasaYanlış anlama kankam sadece oda bu çeşit bir sistem topladı dedim.Zaten 3500tl lik sistemin standartları vardır farklı seçenek yok o kadar.
Ben nadir bir sorunu yazdım zatenHaqqus 1660 a kadar besliyor diyardu asadadadass.
R3 1200AF 1650Super'i besleyebilecek güçte bir işlemci değil. OC yapılsa bile tam anlamıyla yeterli olmayacaktır. Hava akışıyla darboğazı engellemeyi ilk defa senden duyuyorum.Besliyor ama iyi bi rhava akışına sahip kaa olması lazım , iyi hava akışı olmadığı zaman ise sadece %3 4 lük bir ekran kartında performans kaybı var.Ama buda ekran kartının soğutmasına görede değişiyor
Dostum besleyecek güçte af modelinden bahsediyorum be n ,düz 12 olsa haklısın .R3 1200AF 1650Super'i besleyebilecek güçte bir işlemci değil. OC yapılsa bile tam anlamıyla yeterli olmayacaktır. Hava akışıyla darboğazı engellemeyi ilk defa senden duyuyorum.
r3 1200AF RX570'i zor besliyor... Buyur "OC"li versiyonu bile darboğaz oluyor çoğu oyunda;Dostum besleyecek güçte af modelinden bahsediyorum be n ,düz 12 olsa haklısın .
Darboğaz olsa dahi ,verdiği performans yine en azından 580 den daha iyir3 1200AF RX570'i zor besliyor... Buyur "OC"li versiyonu bile darboğaz oluyor çoğu oyunda;