Yardım 3500 TL wireless oyuncu kulaklık önerisi

Sgdeep43

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
3500
Merhabalar,

3500 TL'ye kadar kulaklık arıyorum. Fps oyunları çok oynamıyorum daha çok dota2 ve müzik olarak kullanıyorum kulaklıkları ama en önemli kriterlerden biri mikrofon performansı benim için aktif olarak çok konuşuyorum iş ve oyun olarak. steelseries arctis nova 7 ve arctis 9 aklımda var bluetooth bağlantısı da olduğu için(telefonda da kullanabilirim diye)

Önerebileceğiniz kulaklara açığım 3500 TL'yi geçmek istemiyorum ama black fridayde şu indirime girerse 3500tl altına al diyebileceğiniz kulaklıklara da açığım.

Merhabalar,

3500 TL'ye kadar kulaklık arıyorum. Fps oyunları çok oynamıyorum daha çok dota2 ve müzik olarak kullanıyorum kulaklıkları ama en önemli kriterlerden biri mikrofon performansı benim için aktif olarak çok konuşuyorum iş ve oyun olarak. steelseries arctis nova 7 ve arctis 9 aklımda var bluetooth bağlantısı da olduğu için(telefonda da kullanabilirim diye)

Önerebileceğiniz kulaklara açığım 3500 TL'yi geçmek istemiyorum ama black fridayde şu indirime girerse 3500tl altına al diyebileceğiniz kulaklıklara da açığım.
Steelseries mikrofonları başka bi kalite steelseries arctis 9 bakabilirsin.

Nova 7 den daha iyi midir yani tecrübe ettiniz mi hiç
Kanka ikiside üst düzey kulaklıklar deneme fırsatım olmadı ama en beğendiğim özelliği steelseriesin mikrofon kalitesi. Geçen valorant oynarken takıma gelen çocuğun sesi o kadar net kaliteli geliyoduki çocuğa mikrofonunu sordum steelseries arctis 1 kullanıyormuş. 9u siz düşünün:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he bunlar arasındada 733 önerebilirim oda mükemmel bişey

Kanka ikiside üst düzey kulaklıklar deneme fırsatım olmadı ama en beğendiğim özelliği steelseriesin mikrofon kalitesi. Geçen valorant oynarken takıma gelen çocuğun sesi o kadar net kaliteli geliyoduki çocuğa mikrofonunu sordum steelseries arctis 1 kullanıyormuş. 9u siz düşünün:D

he bunlar arasındada 733 önerebilirim oda mükemmel bişey
Ben olsam V2 PRO'dan sonra G733 önerirdim nedeni Blackshark serisine güvenmem.

Merhabalar,

Corsair hs80 bizzat kullanıyorum dolby atmos bir kulaklık mikrofonu da piyasadaki en kaliteli mikrofonlardan %100 tavsiye ederim

Son düzenleme:

Corsair hs80 bizzat kullanıyorum dolby atmos bir kulalkık mikrofonu da piyasadaki en kaliteli mikrofonlardan %100 tavsiye ederim
bende bunu kullanıyorum öneririm

O fiyata bunlar alınmaz daha projesyonel kulaklıklara yönelmek daha doğru olur...

Taş gibi

https://versus.com/tr/corsair-hs80-...teelseries-arctis-9-wireless#group_microphone şöyle bir şey yaptım kazanan hs80 çıkıyor fakat mikrofonu hepsinden kötü gösteriyor inanılmaz şekilde

https://versus.com/tr/corsair-hs80-...teelseries-arctis-9-wireless#group_microphone şöyle bir şey yaptım kazanan hs80 çıkıyor fakat mikrofonu hepsinden kötü gösteriyor inanılmaz şekilde

Hocam hepsini izleyin kesinlikle mikrofon en iyisi zamanında ben çok araştırdım

Hs80 iyidir bence de ama g pro x wireless var steelseries var bak bunlardan beğendiğini al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,467
Üyeler
189,617
Son üye
OsmaNNNN
Geri