35000-40000TL PC ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
36
Bütçe
30000
Merhabalar. 30000-40000TL arası pc almayı düşünüyorum.Önerileriniz nelerdir malum fiyatlar çok düşmüş almak lazım. Ve ekstradan bir sorum olacak. Acaba Ryzen 7 5800X3D iyi bir işlemci mi. Özellikle oyun oynamak için alacağım.Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum.Hazır Sistem de olur Toplama da fiyat ve performans olarak değerlendirirsek sevinirim.

Merhabalar. 30000-40000TL arası pc almayı düşünüyorum.Önerileriniz nelerdir malum fiyatlar çok düşmüş almak lazım. Ve ekstradan bir sorum olacak. Acaba Ryzen 7 5800X3D iyi bir işlemci mi. Özellikle oyun oynamak için alacağım.Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim.

Yazmayı unutmuşum.Hazır Sistem de olur Toplama da fiyat ve performans olarak değerlendirirsek sevinirim.
ekran kartı amd nvidia fark eder mi??

Elinizde yoksa tercih etmenizi önermem, 7500F ile neredeyse aynı performansı alıyorsunuz ve ileriye dönük bir soketiniz oluyor. AM4 soket ölü artık.

tamamdır

Elinizde yoksa tercih etmenizi önermem, 7500F ile neredeyse aynı performansı alıyorsunuz ve ileriye dönük bir soketiniz oluyor. AM4 soket ölü artık.
hocam bilgisayarlardan anlayan birisi değilim ama ömürlük bir bilgisayar istiyorum ne yapmam lazım hem bütçe hem sistem olarak

hocam 7800x3d diyorlar cok buyuk bır fark yaratır mı kullanım acısından eger yaratıyorsa en ucuzundan sıstemı darbogaz yapmayacak sekılde butcemızı ne kadara ceker acaba hicbir fikrim yok o yuzden soruyorum

hocam bilgisayarlardan anlayan birisi değilim ama ömürlük bir bilgisayar istiyorum ne yapmam lazım hem bütçe hem sistem olarak

hocam 7800x3d diyorlar cok buyuk bır fark yaratır mı kullanım acısından eger yaratıyorsa en ucuzundan sıstemı darbogaz yapmayacak sekılde butcemızı ne kadara ceker acaba hicbir fikrim yok o yuzden soruyorum
4070/4070 super veya 7800xt ddr5 hazır sistem fiyatlarına bakın, eğer monitörünüz yoksa birde 2K monitör lazım size bu kartlar için. Şuanda bütün oyunları 2k'da rahatlıkla oynatabilcek güçte kartlar, ileride hem dlss hem frame generation hemde grafikleri düşürdüğünüzde 5-10 yıl idare edecektir.

bu fiyata 7800x3d alamazsın imkansız

4070/4070 super veya 7800xt ddr5 hazır sistem fiyatlarına bakın, eğer monitörünüz yoksa birde 2K monitör lazım size bu kartlar için.
dostum adamın bütçesini gördünmü?

4070/4070 super veya 7800xt ddr5 hazır sistem fiyatlarına bakın, eğer monitörünüz yoksa birde 2K monitör lazım size bu kartlar için
4070/4070 super veya 7800xt ddr5 hazır sistem fiyatlarına bakın, eğer monitörünüz yoksa birde 2K monitör lazım size bu kartlar için.
monitörüm var.

MSI Optix MAG24C 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR​

monitör bu sizce değişmesi lazım mı monitörün de?
https://forum.donanimarsivi.com/javascript:void(0)

1723757716291.png

işlemci ile ramler biraz sırıtıyor ama yeterli(eğer güzel bir şey alıcaksan biraz daha bütçe lazım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri