Neler Yeni

35000-40000TL PC ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Alacağın 2K monitör 9400 TL haberin olsun
ben sizin attığınız sistemi ve bu 2k monitörü alabilirim aklıma yattı bütçemin biraz üstüne çıkıp. ama şöyle bir sorun var eğer bu şekilde olursa hemen alamayabilirim sizce fiyatlar fırlar mı bir anda tekrardan?

KYLORIN

80+ Silver
SSD iyi soğutucu da ucu ucuna da olsa yetiyor, sıvı soğutucu seçtirince 54k oluyor maalesef
kanka soğutucu yetmiyor, bende de r7 7800x3d var ve en çok işlemci yiyen oyunlardan biri olan valoda 75-80 derece arası alıyorum birde benim soğutucu phantom spirit 3-5 derece daha soğuk tutuyor.

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
ben sizin attığınız sistemi ve bu 2k monitörü alabilirim aklıma yattı bütçemin biraz üstüne çıkıp. ama şöyle bir sorun var eğer bu şekilde olursa hemen alamayabilirim sizce fiyatlar fırlar mı bir anda tekrardan?
Hayır fırlamaz hatta daha iyi de olabilir çünkü indirimli sistem gelebilir. Bu fiyatlar pek iyi değil zaten.

KYLORIN

80+ Silver
fırlamaz ama yazdan sonra çıkmaya başlar

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
kanka soğutucu yetmiyor, bende de r7 7800x3d var ve en çok işlemci yiyen oyunlardan biri olan valoda 75-80 derece arası alıyorum birde benim soğutucu phantom spirit 3-5 derece daha soğuk tutuyor.
Evet o dereceler normal kabul ediliyor işte. Neyse boşver bütçeyi arttırıp sıvı soğutucu alır herhalde.

KYLORIN

80+ Silver
Evet o dereceler normal kabul ediliyor işte. Neyse boşver bütçeyi arttırıp sıvı soğutucu alır herhalde.
asyftdaf7tsfdasftds neyse oda ona kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl ya fiyatlar şuan en ucuz zamanı değil mi araştırdığım kadarıyla konuşuyorum
kanka en az(en az) 1 ay boyunca fiyatlar fırlamaz korkma ve bana işin sonunda toplam bütçeyi yazsana

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Sistemi alırsam sıvı soğutucu alabilirim sıkıntı yok. Böyle hazır sistemler mi daha ucuz oluyor yoksa toplama mı?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak Kuyucaklioglu
asyftdaf7tsfdasftds neyse oda ona kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka en az(en az) 1 ay boyunca fiyatlar fırlamaz korkma ve bana işin sonunda toplam bütçeyi yazsana
Sana her zaman siteden ulaşabilir miyim ya da instagram var mıydı kesin olarak bildirebilmem için (Sitede yasak ise böyle instagram isteme işleri falan söyleyin yorumumu sileyim hocam)

Top Bottom