Neler Yeni

Çözüldü✓ 3500TL Anakart Önerisi

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Gigabyte 200 TL daha fazla sadece bende farklarına bakiyordumda type c cok önemli değil özellik kalite olarak bi fark var mıdır baska siteden aliriz gerekirse .d
Vrm olarak aorus elite muhtemelen daha iyi. Zaten yukarıda da bunu düşünerek yazmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
Ne alicam hocam ben şimdi 😅😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

4500 oldu moderatör bey kusura bakmayın yanlış actiysam başlığı 😅

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
En ilk yorumumda dediğim gibi ilk attığım 3'ünü de alabilirsin performans açısından hiç birisi arasında bir fark olmaz ileride işlemcini yükseltsen bile.. Sadece aralarında malzeme kalitesi olarak en düşük gagabyte gaming x var. Bütçen yetiyorsa diğer ikisinden hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. VRM kalitesinin falan pek bir önemi yok extream OC yapmayacaksan ki ikisi de 8 pin güç girişi ve aynı seviyede.

1705531666845.png

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
En ilk yorumumda dediğim gibi ilk attığım 3'ünü de alabilirsin performans açısından hiç birisi arasında bir fark olmaz ileride işlemcini yükseltsen bile.. Sadece aralarında malzeme kalitesi olarak en düşük gagabyte gaming x var. Bütçen yetiyorsa diğer ikisinden hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. VRM kalitesinin falan pek bir önemi yok extream OC yapmayacaksan ki ikisi de 8 pin güç girişi ve aynı seviyede.

Alıntıyı görüntüle
Gigabyte daha bi güzel gözüktü hocam gözüme onu alıcam bios update vs gerekmez diyorsaniz şuan sipariş vereyim birde kasaya sığar değil mi midtower

7500f - 5850₺
B650m ds3h - 5450₺
T force vulcan 5600mhz cl40 - 1800₺
🤣
Şakayla karışık da söylesem bi düşünebilirsin
Hocam lütfen aklımdan çıkın ben bunun konusunu 2024 Eylül ekim gibi açıp sizi davet edeceğim özellikle 😂😂

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gigabyte daha bi güzel gözüktü hocam gözüme onu alıcam bios update vs gerekmez diyorsaniz şuan sipariş vereyim birde kasaya sığar değil mi midtower
Sığar kasan ATX destekler yazıyor. 2024 yılında 5000 serisi desteklemeyen b550 kalmamıştır. Kaldıysa bile anakartta bios flash özelliği var. İşlemci takmadan bile bios güncelleyebilirsin ama dediğim gibi Teknobiyotik güvenilmez bir firma. Sorun yaşarsan bazı konularda uğraştırabilirler.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat

Hocam lütfen aklımdan çıkın ben bunun konusunu 2024 Eylül ekim gibi açıp sizi davet edeceğim özellikle 😂😂
8 ay sonra sistem alma planınız varsa 4-5k bağlamayın bence hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
8 ay sonra sistem alma planınız varsa 4-5k bağlamayın bence hocam
Kardeşime bırakırım bunuda artık orasi çok önemli değilde kolaygelsin ile sıkıntı çıkar mi acaba
Sığar kasan ATX destekler yazıyor. 2024 yılında 5000 serisi desteklemeyen b550 kalmamıştır. Kaldıysa bile anakartta bios flash özelliği var zaten işlemci takmadan bile bios güncelleyebilirsin ama dediğim gibi Teknobiyotik güvenilmez bir firma. Sorun yaşarsan bazı konularda uğraştırabilirler.
Hocam dolandirilmayacaksak sıkıntı yokta sorun çözeriz başka yerde yokmuş indirimli kargoyu kolay gelsin ile alıcam sanırım yada depodan almak istesem nasıl yapsam

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşime bırakırım bunuda artık orasi çok önemli değilde kolaygelsin ile sıkıntı çıkar mi acaba

Hocam dolandirilmayacaksak sıkıntı yokta sorun çözeriz başka yerde yokmuş indirimli kargoyu kolay gelsin ile alıcam sanırım yada depodan almak istesem nasıl yapsam
Dolandırılmaktan kastın salataklık çıkmasıysa çıkmaz ama her türlü e-ticaret çifkefliği bekle işte.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Kolaygelsin bence çok iyi ve hızlı bir firma sıkıntı yaşamadım.
V2 var yakın fiyata.
n11'den Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD B550 4266 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
150₺ kupon kullanırsan 50₺ daha düşüp 4640'a gelebilir, 100 lira sepette indiriimli gözüktüğünden 150 düşmez muhtemelen.

Gigabyte B550 Aorus Elıte V2 Amd B550 Soket Am4 Ddr4 4733mhz (o.c.) M.2 Anakart B550 AORUS ELITE V2 https://amzn.eu/d/5KHN41n

İşbankası maximum varsa amazonda 5000/500 vardı sanırım indirim veya puan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
Bu arada ben suan normalini zaten 4500 e alıyorum ama v2 ne farkı varki

Top Bottom