Neler Yeni

Çözüldü✓ 3500TL Anakart Önerisi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gördermiyor derken "göndermiyoruz" deyip rest mi çektiler yoksa hala kargoya verilmedi diye göndermiyor mu diyorsun? İkincisiyse acele etme gönderirler. Eğer sitelerinde yarın kargoda 3 günde kargoda gibi bir ibare yoksa bekle. Öyle bir ibare varsa ara konuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
Hocam neler oldu neler online iseniz anlatayım hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sayın Enes Kaan Toker,

numaralı siparişinizde bulunan Gigabyte B550 AORUS ELITE (GB-B550-AORUS-ELITE) model anakart, yurtdışı kaynaklı tedarik sorunu nedeniyle temin edilememektedir.

Dilerseniz Gigabyte B550 GAMING X 4000MHz, DDR4, HDMI, DVI, USB 3.2, M.2, PCIe 4.0, ARGB Anakart (GB-B550-GAMING-X) model anakart ile değişim yapabilmekteyiz. İlgili anakart fiyat olarak daha yüksek bir tutardadır ancak müşteri memnuniyeti adına ücret talep edilmeyecektir.

Onay vermeniz durumunda dönüşlerinizi rica ederiz.

Bu nasıl muadili nasil daha pahalı dedim böyle dediler
[22/1 14:38] +90 850 207 1035: Satın almış olduğunuz anakartın tutarı *4.876,07 TL*, size önermiş olduğumuz anakartın tutarı ise *5.948,84* TL'dir.
[22/1 14:39] +90 850 207 1035: Satın almış olduğunuz anakart ile aynı kalite ve aynı özelliklerdedir.

Bu sitede bunu buldum fiyati iyi piyasaya göre wifi lazımdı bana ayrıca ama.umarim dolandırıcı değildir bi kaç forumda okudum insanlar memnun bilmiyorum iyi ki yaptım
Screenshot_2024-01-22-15-44-13-131_com.android.chrome.jpg

Gördermiyor derken "göndermiyoruz" deyip rest mi çektiler yoksa hala kargoya verilmedi diye göndermiyor mu diyorsun? İkincisiyse acele etme gönderirler. Eğer sitelerinde yarın kargoda 3 günde kargoda gibi bir ibare yoksa bekle. Öyle bir ibare varsa ara konuş.
böyle böyle bişeyler işte bilmesek bizi kazıklayacaklar :D

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam neler oldu neler online iseniz anlatayım hemen

Sayın Enes Kaan Toker,

numaralı siparişinizde bulunan Gigabyte B550 AORUS ELITE (GB-B550-AORUS-ELITE) model anakart, yurtdışı kaynaklı tedarik sorunu nedeniyle temin edilememektedir.

Dilerseniz Gigabyte B550 GAMING X 4000MHz, DDR4, HDMI, DVI, USB 3.2, M.2, PCIe 4.0, ARGB Anakart (GB-B550-GAMING-X) model anakart ile değişim yapabilmekteyiz. İlgili anakart fiyat olarak daha yüksek bir tutardadır ancak müşteri memnuniyeti adına ücret talep edilmeyecektir.

Onay vermeniz durumunda dönüşlerinizi rica ederiz.

Bu nasıl muadili nasil daha pahalı dedim böyle dediler
[22/1 14:38] +90 850 207 1035: Satın almış olduğunuz anakartın tutarı *4.876,07 TL*, size önermiş olduğumuz anakartın tutarı ise *5.948,84* TL'dir.
[22/1 14:39] +90 850 207 1035: Satın almış olduğunuz anakart ile aynı kalite ve aynı özelliklerdedir.

Bu sitede bunu buldum fiyati iyi piyasaya göre wifi lazımdı bana ayrıca ama.umarim dolandırıcı değildir bi kaç forumda okudum insanlar memnun bilmiyorum iyi ki yaptım
Alıntıyı görüntüle

böyle böyle bişeyler işte bilmesek bizi kazıklayacaklar :D
Tam bir.... bunlar. Boşuna demedim mecbur kalmadıkça kibrit bile almamak lazım bunlardan. Çakallara bak. Gaming x modeli daha iyiymiş de para almayıp iyilik yapacaklar. Daha kötü anakartı pahalıya satıp.

Şikayetvar'a yaz yaptıkları dolandırıcılığı.

Tebilon güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
fiyatta uygun geldi hocam v2 ile aynı kart + olarak wifi bt var kazıklanmadık değil mi :d

Tam bir.... bunlar. Boşuna demedim mecbur kalmadıkça kibrit bile almamak lazım bunlardan. Çakallara bak. Gaming x modeli daha iyiymiş de para almayıp iyilik yapacaklar. Daha kötü anakartı pahalıya satıp.

Şikayetvar'a yaz yaptıkları dolandırıcılığı.

Tebilon güvenilir.
hiç sorma kavga ettim whatsappta siz nasıl muadil öneriyorsunuz diye

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yok ya niye kazıklanasın iyi olmuş wifi/bt ihtiyacın varsa.

Ürün linkini hala kaldırmadılarsa şikayet et ellerinde olmayan malı satıyorlar diye.

Top Bottom