Neler Yeni

3500TL Civarı 24 inç IPS Monitör Tavsiyesi

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
Hem IPS panel hem de rekabetçi oyunlarda TN panel performansı vermese de üzmeyecek, ghosting sorunu yaratmayacak bir monitör arıyorum. Tavsiyeniz var mıdır?

2 kriterim var;
Asansör mekanizması olması,
Tam GSYNC uyumu.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bütçendeki tek alternatif...
Teşekkürler.
Ben de bu monitörü gördüm, bunu düşünüyorum. Belki bütçemin bir tık üstüne çıkabilsem neler önerirsiniz?
Bu monitörün kalitesi için ne dersiniz? Ghosting sorunu var mıdır?

Bu 2 monitör arasında kalite farkı var mıdır?

Teşekkürler.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Teşekkürler.
Ben de bu monitörü gördüm, bunu düşünüyorum. Belki bütçemin bir tık üstüne çıkabilsem neler önerirsiniz?

Teşekkürler.
Dell monitörler iyi değil deniyor... Alienware serisinden bahsetmiyorum...

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
Evet iyi monitör
Bütçemi bir tık aşan, 4.000-4.500e kadar çıkabilecek, yine aynı kriterlerde monitör de önerebilir misiniz? 1 hafta civarı beklersem belki indirim yakalayabilirim.

Bu Lenovo evet güzel fakat, ayak kısmı ve sağa sola dönmüyor oluşu biraz düşündürdü. Muhtemelen hiçbir zaman ihtiyacım olmayacak şeyler belki de fakat içime sinerek almak istiyorum.

CptSpork

80+ Bronze
Teşekkürler.

Teşekkürler.
Hocam ben yeni dell aldım aklınızdaki soruları sorabilirsiniz memnunum sadece görüntü kalitesi beklediğim gibi değil ama bu fiyata normal

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
Hocam ben yeni dell aldım aklınızdaki soruları sorabilirsiniz memnunum sadece görüntü kalitesi beklediğim gibi değil ama bu fiyata normal
Açıkçası Dell olan da sağa sola dönmüyormuş fakat ayak kısmı G24-20'den iyi duruyor diye Dell düşünmüştüm. Fakat zaten kendisi 3.999TL olduğundan bütçemi aşıyor.

Görüntü kalitesi beklediğim gibi değil derken neyi kastettiniz tam olarak? Ne ile karşılaştırdınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting seviyesi nedir günlük kullanımda cihazın?

CptSpork

80+ Bronze
Dell alalı 1 hafta olmuyor 200 tl zam yemiş, yılbaşında geri düşürürler muhtemelen :D

Hocam 15.6 inç laptop ekranından 24 inç'e geçtiğim için mi bilmiyorum Keskinlik ve pikselleşme fazlaydı biraz. Örneğin görev çubuğundaki chrome, discord ikonlarının çevreleri çok keskin, tırtıklı ve pikselleşmişti. Ama monitördeki "Dark Stabilizer" ayarını 0'a düşürünce daha iyi oldu. Şu anda ben monitörden memnunum, oyunlarda köşelerde bi keskinlik, pikselleşme var bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 4000 tl bandında alınabilecek en iyi monitörlerden birisi çünki. Bu bütçelerde her monitörün kendine has bir dezavantajı olabiliyor maalesef. Belki de hiçbir sorun yoktur, ben laptop ekranına alıştığım için ve laptop ekranlarıda çok kaliteli olduğu için 24 inç'e geçince garip hissetmişidir bilmiyorum. Ama almayı düşünüyorsanız tavsiye edebilirim.

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
Dell alalı 1 hafta olmuyor 200 TL zam yemiş, yılbaşında geri düşürürler muhtemelen :D

Hocam 15.6 inç laptop ekranından 24 inç'e geçtiğim için mi bilmiyorum Keskinlik ve pikselleşme fazlaydı biraz. Örneğin görev çubuğundaki chrome, discord ikonlarının çevreleri çok keskin, tırtıklı ve pikselleşmişti. Ama monitördeki "Dark Stabilizer" ayarını 0'a düşürünce daha iyi oldu. Şu anda ben monitörden memnunum, oyunlarda köşelerde bi keskinlik, pikselleşme var bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 4000 TL bandında alınabilecek en iyi monitörlerden birisi çünki. Bu bütçelerde her monitörün kendine has bir dezavantajı olabiliyor maalesef. Belki de hiçbir sorun yoktur, ben laptop ekranına alıştığım için ve laptop ekranlarıda çok kaliteli olduğu için 24 inç'e geçince garip hissetmişidir bilmiyorum. Ama almayı düşünüyorsanız tavsiye edebilirim.
Fotoğraf atabilir misiniz Chrome ikonu için? Ghosting durumu nedir cihazda?

Yani Lenovo G24-20 var 3400 liraya hemen hemen her şeyi aynı.

CptSpork

80+ Bronze
Açıkçası Dell olan da sağa sola dönmüyormuş fakat ayak kısmı G24-20'den iyi duruyor diye Dell düşünmüştüm. Fakat zaten kendisi 3.999TL olduğundan bütçemi aşıyor.

Görüntü kalitesi beklediğim gibi değil derken neyi kastettiniz tam olarak? Ne ile karşılaştırdınız?

Ghosting seviyesi nedir günlük kullanımda cihazın?
Günlük kullanımda ghosting karşıma çıkmıyor gibi bişey, ghosting testi yaptığımda bile zaten gayet güzel hiç iz çıkmıyor ufoların arkasında.

Fotoğraf atabilir misiniz Chrome ikonu için? Ghosting durumu nedir cihazda?

Yani Lenovo G24-20 var 3400 liraya hemen hemen her şeyi aynı.
Forumda buna dair konu açmıştım profilimden bulabilirsiniz

Top Bottom