Neler Yeni

3500TL ye aldığım Ayakkabı Nasıl Sizce

Arkadaşlar Bugün Normalde 1500tl ye kadar Nike Spor Ayakkabı almaya gitmiştim ancak Nike ların çoğu Bez olduğu için vazgeçtim ve Ayakkabıcının tavsiyesi üzerine

Salomon X Ultra 4 Gtx Erkek Outdoor Ayakkabı L41288100​

adlı ayakkabıyı 3500 TL ye aldım ben Ağrıda yaşıyorum bu ayakkabıyı bana kışında giyebileceğimi söyledi karda vs bende bot almak yerine bunu aldım sizce nasıldır kalitelimidir ayakkabıcı baya methetti su geçirmez vs bir sürü özellik varmış
NOT:Ayağımda Kinetix Bottan kaynaklı şekil bozukluğu oluştuğu için ortopedik bir ayakkabı almak istedim

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Bugün Normalde 1500tl ye kadar Nike Spor Ayakkabı almaya gitmiştim ancak Nike ların çoğu Bez olduğu için vazgeçtim ve Ayakkabıcının tavsiyesi üzerine

adlı ayakkabıyı 3500 TL ye aldım ben Ağrıda yaşıyorum bu ayakkabıyı bana kışında giyebileceğimi söyledi karda vs bende bot almak yerine bunu aldım sizce nasıldır kalitelimidir ayakkabıcı baya methetti su geçirmez vs bir sürü özellik varmış
Bu tip bir ayakkabıya bu fiyatı vermezdim ben. Daha güzel ayakkabılar alınabilirdi ancak kişisel tercih tabii ki. Marka gayet kaliteli uzun süre giyersin rahat bir şekilde.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.salomon.com.tr/x-ultra-4-gore-tex-erkek-outdoor-ayakkabi-l41288100 aldığım ayakkabının sitedeki şekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tip bir ayakkabıya bu fiyatı vermezdim ben. Daha güzel ayakkabılar alınabilirdi ancak kişisel tercih tabii ki. Marka gayet kaliteli uzun süre giyersin rahat bir şekilde.
benim ayağımda kinetix bottan kaynaklı şekil bozukluğu oluştu hocam ondan dolayı ortopedik almak zorunda kaldım

umann

80+ Bronze

ben vermezdim bu tür ayakkabıya nike dunk çok daha fazla hoşuma gidiyor

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Evren avcı
Hayırlı olsun hocam. kış için tercih edebileceğin güzel bir ayakkabı. arkadaşlar basketbol ayakkabısı neden önermiş pek anlamadım sonuçta ağrıda karda kışta kullanırsınız.

Hayırlı olsun hocam.
teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam. kış için tercih edebileceğin güzel bir ayakkabı. arkadaşlar basketbol ayakkabısı neden önermiş prk anlamadım sonuçta ağrıda karda kışta kullanırsınız.
Ayakkabıcı bu ayakkabıyı bana Eylül İle Mayıs ayları arasında kullanabileceğimi söyledi hocam Haziran Temmuz Ağustos için Terleme yapar dedi

aynı fiyata columbia bot + dunk alsan da iyi olurdu
dediğim gibi hocam ayağımda kinetix bottan kaynaklı şekil bozukluğu var düzelmesi için ortopedik ayakkabı almam lazımmış normalde nike spor alacaktım ancak beğendiklerimin çoğu bez olduğu için bi işe yaramıcaktı ayağım için

OnurCiftci26

80+ Bronze

NOT:Ayağımda Kinetix Bottan kaynaklı şekil bozukluğu oluştuğu için ortopedik bir ayakkabı almak istedim
Tip olarak çok çirkin bir ayakkabı bence. Bu fiyata Air Jordan 1 High tercih ederim.

Örnek: https://wunder.com.tr/air-jordan-1-zoom-cmft-hare-ct0978-100

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom