Neler Yeni

3500TL ye aldığım Ayakkabı Nasıl Sizce

Rulep

80+ Gold
teşekkür ederim hocam ALLAH bin kat iyisini size nasip etsin
Amin hocam cümlemize aman top falan oynamayın da bir kaç kez kendimi tutamadım ayakkabının anasını bellemiştim de o kadar para verdim oynamam demeyin ilginiz varsa bazen öyle bir içiniz gidiyor ki oynamak için anlatamam

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam hayırlı olsun da bu ortopedik ayakkabı değil ki. Şekil bozukluğunu düzeltmez. Küçüklüğümde ben de ortopedik ayakkabı kullandım oradan biliyorum.

Hocam hayırlı olsun da bu ortopedik ayakkabı değil ki. Şekil bozukluğunu düzeltmez. Küçüklüğümde ben de ortopedik ayakkabı kullandım oradan biliyorum.
valla adam düzeltir dedi hocam içide ortopedik tarzda

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü
Arkadaşlar Bugün Normalde 1500tl ye kadar Nike Spor Ayakkabı almaya gitmiştim ancak Nike ların çoğu Bez olduğu için vazgeçtim ve Ayakkabıcının tavsiyesi üzerine

Salomon X Ultra 4 Gtx Erkek Outdoor Ayakkabı L41288100​

adlı ayakkabıyı 3500 TL ye aldım ben Ağrıda yaşıyorum bu ayakkabıyı bana kışında giyebileceğimi söyledi karda vs bende bot almak yerine bunu aldım sizce nasıldır kalitelimidir ayakkabıcı baya methetti su geçirmez vs bir sürü özellik varmış
NOT:Ayağımda Kinetix Bottan kaynaklı şekil bozukluğu oluştuğu için ortopedik bir ayakkabı almak istedim
Şu forumda ilk defa bir hemşerim ile karşılaşıyorum Asdfdsdas heralde da ağrıda kullanan sadece biz varız.

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Arkadaşlar Bugün Normalde 1500tl ye kadar Nike Spor Ayakkabı almaya gitmiştim ancak Nike ların çoğu Bez olduğu için vazgeçtim ve Ayakkabıcının tavsiyesi üzerine

Salomon X Ultra 4 Gtx Erkek Outdoor Ayakkabı L41288100​

adlı ayakkabıyı 3500 TL ye aldım ben Ağrıda yaşıyorum bu ayakkabıyı bana kışında giyebileceğimi söyledi karda vs bende bot almak yerine bunu aldım sizce nasıldır kalitelimidir ayakkabıcı baya methetti su geçirmez vs bir sürü özellik varmış
NOT:Ayağımda Kinetix Bottan kaynaklı şekil bozukluğu oluştuğu için ortopedik bir ayakkabı almak istedim
aynısı bende var güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısı bende var güle güle kullan
2000 e almştım zam gelmiş vay be

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
O paraya ameliat olsaydın düzeltseydin yani şimdi bişey diycem ama linç yemek istemiyorum 3.5k ya ayakkabı alınıyorsa veya arkadaşın dediği gibi 10 k ya bile alan varsa halimiz belli ztn.

O paraya ameliat olsaydın düzeltseydin yani şimdi bişey diycem ama linç yemek istemiyorum 3.5k ya ayakkabı alınıyorsa veya arkadaşın dediği gibi 10 k ya bile alan varsa halimiz belli ztn.
Ameliyatlık bi sorun değil ayağımdaki hocam Ameliyatla kesilecek veya farklı bir müdahale edilecek durum yok kışın kullandığım Kinetix Bottan kaynaklı şekil bozukluğu var oda sabit ayakkabıyla düzelecekmiş yani ayağımın sabit kalması gerekiyor ayakkabı içerisinde

MehmeTD

80+ Bronze
Bota karşı jordan öneren var ya : d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gore-Tex bir ayakkabı için normal bu fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566