Neler Yeni

3500TL ye aldığım Ayakkabı Nasıl Sizce

CemSultan01

80+ Bronze
Arkadaşlar Bugün Normalde 1500tl ye kadar Nike Spor Ayakkabı almaya gitmiştim ancak Nike ların çoğu Bez olduğu için vazgeçtim ve Ayakkabıcının tavsiyesi üzerine

Salomon X Ultra 4 Gtx Erkek Outdoor Ayakkabı L41288100​

adlı ayakkabıyı 3500 TL ye aldım ben Ağrıda yaşıyorum bu ayakkabıyı bana kışında giyebileceğimi söyledi karda vs bende bot almak yerine bunu aldım sizce nasıldır kalitelimidir ayakkabıcı baya methetti su geçirmez vs bir sürü özellik varmış
NOT:Ayağımda Kinetix Bottan kaynaklı şekil bozukluğu oluştuğu için ortopedik bir ayakkabı almak istedim
Çocuk bizim 2 aylık kiramizi tek ayakkabıya veriyor vay anasını bee

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hocam bana görünüşü pek hoşuma gitmese de özellikleri ve ortopedik sorununuz olduğundan tercih edilebilir

CemSultan01

80+ Bronze
valla hocam benimde içim acıdı da babam ayağımın düzelmesi için aldı
Heee o zaman alsın canım. Ben bilmiyordum. Kusura bakma görmeden yorum yaptım. Geçmiş olsun. Olm üzüldüm şuan baya lan :( cidden çok özür dilerim knkam

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hocam konu sağlık olunca paraya kıyıyoruz mecbur

CemSultan01

80+ Bronze
Heee o zaman alsın canım. Ben bilmiyordum. Kusura bakma görmeden yorum yaptım. Geçmiş olsun. Olm üzüldüm şuan baya lan :( cidden çok özür dilerim knkam
sağlık için hocam bir ayakkabıya 10 bin dolar verenlerde var eminki çocukda 3500 verdiği için mutlu değildir bunu yazamanız bence mantıksız
Burda özür diledim ztn. Tekrar özür dilerim evet yazdığım çok cahilceydi tekrar konu sahibinden özür diliyorum.benimde ailem sağlığım için para vermişti baya. Empati kurmam gerekirdi. Özür dilerim :(

sağlık için hocam bir ayakkabıya 10 bin dolar verenlerde var eminki çocukda 3500 verdiği için mutlu değildir bunu yazamanız bence mantıksız
sorun yok hocam bi anlık boşluğuna gelmiştir arkadaşın özür diledi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burda özür diledim ztn. Tekrar özür dilerim evet yazdığım çok cahilceydi tekrar konu sahibinden özür diliyorum.benimde ailem sağlığım için para vermişti baya. Empati kurmam gerekirdi. Özür dilerim :(
önemli değil hocam sıkıntı yok

Rulep

80+ Gold
Ağzınınız tadını biliyorsunuz hocam rengide hoş kalitesi mükemmel hayırlı olsun

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler