Neler Yeni

Yardım 3500X Ve T6 Ultra Overclock İçin Yardım

Naulian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Oğuzhan
Merhabalar daha önce overclock yapmadım bu konuda bir bilgim yok bilenlerden yardım alarak bi overclock yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Merhabalar daha önce overclock yapmadım bu konuda bir bilgim yok bilenlerden yardım alarak bi overclock yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Anladığım kadarıyla T6 Ultra soğutucun var.Anakartın ne ?.En önemlisi işlemci CTR testi yaptınız mı ? Silikonunuz hangisi ?

Naulian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla T6 Ultra soğutucun var.Anakartın ne ?.En önemlisi işlemci CTR testi yaptınız mı ? Silikonunuz hangisi ?
anakartım gigabyte b450m s2h. CTR Testini suan başlattım sonucunu söylicem

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
anakartım gigabyte b450m s2h. CTR Testini suan başlattım sonucunu söylicem
Tamam diagnostic test sonucunu paylaşın.Arkaplanda bir şey çalıştırmanızı tavsiye etmem test sırasında

Naulian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen masterı da kurun.
kurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam diagnostic test sonucunu paylaşın.Arkaplanda bir şey çalıştırmanızı ta
ctr.png
vsiye etmem test sırasında

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
ne yapmam gerek şimdi
Şimdi anlatması biraz güç bir olay,Ben ryzen master üzerinden yapmadım manuel olarak bios ayarlardan yaptım.Burada önemli olan düşük voltaj ile yüksek performans almak.Düşük voltaj=işlemcinin daha az ısınmasına sebep olur.

Şimdi anlatması biraz güç bir olay,Ben ryzen master üzerinden yapmadım manuel olarak bios ayarlardan yaptım.Burada önemli olan düşük voltaj ile yüksek performans almak.Düşük voltaj=işlemcinin daha az ısınmasına sebep olur.
3500X eski işlemcim.Ben 4.10 Ghz'nin üstüne çıkmanı tavsiye etmiyorum nolur nolmaz kutunun üstünde yazan maximum frekans hızı bana yetiyorda artıyorda.Fazlasına gerek duymuyorum.Tavsiyem 4.10 ghz yi geçmemen tabi ki karar sana kalmış.Uzun vadede ne olur ne olmaz net konuşamam.

Naulian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Oğuzhan

3500X eski işlemcim.Ben 4.10 Ghz'nin üstüne çıkmanı tavsiye etmiyorum nolur nolmaz kutunun üstünde yazan maximum frekans hızı bana yetiyorda artıyorda.Fazlasına gerek duymuyorum.Tavsiyem 4.10 ghz yi geçmemen tabi ki karar sana kalmış.Uzun vadede ne olur ne olmaz net konuşamam.
tamamdır çok teşekkür ederim

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
tamamdır çok teşekkür ederim
Eğer olayı kavradıysanız,İstediğiniz GHZ ye sabitledikten sonra voltajı tek tek en düşüğünü bulsaıya kadar denemeniz.Bunun için işlemciyi stress testine sokacaksınız yük altına.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
işlemciye yapcaksanız ramlara de yapsanız oyun için güzel olur.

Top Bottom