Neler Yeni

350tl Altı Gamepad önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Yılmaz
Bütçe
400
Merhabalar bilgisayarda kullanmak için gamepad arıyorum oynadığım oyunlar genel olarak multiversus,cod,overwatch,paladins vb 350tl bütçem güzel bir model için 400 civarına çıkabilirim biraz kendim de araştırdım aklıma ps3'ün gamepadini almak geldi çok böyle ucuz bir marka almak istemiyorum ama ps3 gamepadi de biraz eski mi kalır emin olamadım tavsiyelerinizi bekliyorum. Sadece pc için kullanacağım teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Merhabalar bilgisayarda kullanmak için gamepad arıyorum oynadığım oyunlar genel olarak multiversus,cod,overwatch,paladins vb 350tl bütçem güzel bir model için 400 civarına çıkabilirim biraz kendim de araştırdım aklıma ps3'ün gamepadini almak geldi çok böyle ucuz bir marka almak istemiyorum ama ps3 gamepadi de biraz eski mi kalır emin olamadım tavsiyelerinizi bekliyorum. Sadece pc için kullanacağım teşekkürler.
Logitech F310o bütçeye en iyisi ben aldım 2.elden 2 tane toplam 300liraya gayet saglamlar bence

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR

Çok memnunum ben ilk çıktığında bayağı uyguna almıştım şu an pahalanmış ama kalitesi muazzam yarı speed yarı kontrol bir mousepad, memnun kalacağını düşünüyorum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
2.el logitech F710 alabilirsin sıfır istersen snopy rampage sg-r218
Bende snopy rampage sg-r218 var satıcı kabul ederse takas+para ile F710 alacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,037
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom