neden ch321 peki acıklayabılırmısınCh321.ler gelmeden
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Bu fiyata bu mikrofonu sunduğu için f/p. Bu fiyat aralıklarında genelde ses kalitesi iyi oluyor ama mikrofonları önemsemiyorlarneden ch321 peki acıklayabılırmısın
süper ayak sesleri kasabılen kulaklık
Adam mikrofon önemli dememiş ki?Bu fiyata bu mikrofonu sunduğu için f/p
Kulaklık kalitesi kötü değil ki. Sadece mikrofonuna da önem vermişler dedimben mıkrofon ıcın degıl ses kasmak ıcın alıyorum en cok kulaklıgı ama
bu kulaklıga bı sıcak bakmaya basladım bazıları baska baska kulaklık dıorlardı ben suan gamepower mıhawk kullanıyorum bundan da ıyı ses kasılıyormudur rm dropKnk bana kalırsa 20 30 daha çık gerekirse 1 hafta geç al. Ama drop plus al. Fiyatını hak ediyor. Mikrofonu özellikle çok kaliteli. Ses kasma performansıda rakiplerine göre iyi. Youtubeden videolarına bak. Kulağınada tam oturursa işini fazlasıyla görür. https://www.trendyol.com/rampage/rm...boutiqueId=559106&merchantId=129210&gads=true
Senin kulaklığını bilmiyorum hiç denemedim ama Bende Hyperx cloud 2 var. Arkadaşımda drop plus var. Mikrofon olarak cloud 2 den iyi. Ses kasmasıda hemen hemen benziyor güzel. Cloud 2 den tek farkı malzeme kalitesi kötü. E olsun o kadar da yarı fiyatı.bu kulaklıga bı sıcak bakmaya basladım bazıları baska baska kulaklık dıorlardı ben suan gamepower mıhawk kullanıyorum bundan da ıyı ses kasılıyormudur rm drop
sağolun aydınlattınız beniSenin kulaklığını bilmiyorum hiç denemedim ama Bende Hyperx cloud 2 var. Arkadaşımda drop plus var. Mikrofon olarak cloud 2 den iyi. Ses kasmasıda hemen hemen benziyor güzel. Cloud 2 den tek farkı malzeme kalitesi kötü. E olsun o kadar da yarı fiyatı.
Ne demek iyi geceler.sağolun aydınlattınız beni