Çözüldü✓ Cs 2 esporu için kulaklık önerisi..?

undnaf

80+
Reaksiyon skoru
29
Bütçe
2000
Beyler hyperX cloud 2 almayı düşünüyorum. Tek amacım ses kasmak ve ayak seslerini duymak. Ancak internette bazı kişiler kullanılmaz falan yazıyor. Sizce almalı mıyım? Ya da önerdiğiniz max 2000 Tl lik başka bir cs 2 e spor için kulaklık var mı?

Al geç. Kaç yıldır kullanırım. Dünyanın en rahat kulaklığı olabilir. Alırsan direk kumaş pedleri tak bu arada içinden çıkan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paran varsa ya da bekleyip denk getirirsen kablosuzu var daha rahat ama çok da fark etmiyor.

Bu arada 4000den fazla saatim var CSde. hala da oynamaya devam.

Al geç. Kaç yıldır kullanırım. Dünyanın en rahat kulaklığı olabilir. Alırsan direk kumaş pedleri tak bu arada içinden çıkan.

Paran varsa ya da bekleyip denk getirirsen kablosuzu var daha rahat ama çok da fark etmiyor.

Bu arada 4000den fazla saatim var CSde. hala da oynamaya devam.
Yani çok rahat ayak seslerini falan ayırt edebileceksem o zaman tamamım.

Yani çok rahat ayak seslerini falan ayırt edebileceksem o zaman tamamım.
Tabi canım o kısımda hiç bi sıkıntı yok zaten. Dediğim gibi 4000 saatim var ve ben de cloud 2 kullanıyorum. Daha emin olmak istersen gidip CS prolarının yayınlarını izleyebilirsin. %60 ının evlerinde hala cloud 2-3 kullandığını göreceksin 2024 yılında. Alırsan o 7.1 denen dandirik şeyi açma kumandasındaki sadece ve kumaş pedleri tak.

Dünyanın en rahat kulaklığı olabilir.
Yok artık. Dünyanın en rahat kulaklığı olması için kürdandan kafan olması lazım. CS için çok iyi evet ama küçük ve sıkan bir kulaklık.
He yine de çok konforsuz denilemez.

Yok artık. Dünyanın en rahat kulaklığı olması için kürdandan kafan olması lazım. CS için çok iyi evet ama küçük ve sıkan bir kulaklık.
Açıkçası kafa olarak çok büyük kafaya sahip değilim çok sıkıntı olmaz herhalde.

bir şekilde bütçe arttır cloud 3 al
buyuk farkları var mı ki?

valla hocam yalan olmasın baya ortalama üstü büyüklükte bi kafam var ben varlığından bihaberim.

Açıkçası kafa olarak çok büyük kafaya sahip değilim çok sıkıntı olmaz herhalde.

buyuk farkları var mı ki?
cloud 3 buyuk bugun media markta baktım pedleri baya yumusaktı ve buyuk bır kulaklık

5-6 saat kullandığım oluyor hiç rahatsızlık duyduğumu hatırlamıyorum 2,5-3 yıldır. ama illaki daha rahatı vardır. en azından bu fiyatlara en rahatı olabilir.

Cevaplarınız için teşekkürler. İyi geceler efenim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri