çözüldü
Son düzenleme:
ekspertize göre alıyorlarmış.Her gün kullanıyorum göndericem 1 hafta kalıcak ,yepyeni bilgisayar onarımdan geçiçek iade olcak mı o bile belli değildirek iade et derim
üstte açıkladım.edeceklerini bilsem hemen gönderirimMonster Pişmanlıktır. İade et
Ayıplı mal. Biraz üstele işi uzatacağını belli et. Bir yerden sonra pes edip başkasına kitleyecektir o laptopu çok karakterli Monster firması.üstte açıkladım.edeceklerini bilsem hemen gönderirim
Bu işin üslubu var önce expertize gidecek senin zarar vermediğini anlamak için , adam nasıl bilsin sen mi zarar verdin o mu? Allah aşkına biraz çift taraflı düşününAyıplı mal. Biraz üstele işi uzatacağını belli et. Bir yerden sonra pes edip başkasına kitleyecektir o laptopu çok karakterli Monster firması.
rica etsem konudan gider misin.Sizin gibilere güvenip alıyoruz sonuç böyle oluyorBu işin üslubu var önce expertize gidecek senin zarar vermediğini anlamak için , adam nasıl bilsin sen mi zarar verdin o mu? Allah aşkına biraz çift taraflı düşünün
Konu eleştirmek değil , adam expertize gitmesine kızıyor konu Monster yerine MSI olsa böyle şekillenmezdi