Bütçe 30-40 Arası üniversiteye giden öğrenci için ayrıca oyun da oynayabilinecek f/p laptop arıyorum şimdiden Teşekkürler.
Çok sağol hocam yazmışsın uzun uzun
Bunları araştırıp kendi listeme ekledim. Özellikle Victus'ların Ryzen işlemcili laptopları az ısınıyor, Watt sınırlamasını kaldırsan bile* (Technopat YouTube kanalında Recep Baltaş canlı yayında testleri yaptı kaydını kendin de izleyebilirsin).
MSI Katana Ryzen işlemcili versiyonları, performanslı ve az ısınan modellerden. Acer Nitro 16'yı da sıvı metal macun kullanıldığını bildiğim için eklemiştim.
Önerilerim 38-43 bin arası oldu. İ5 14500HX işlemcili Victus bilgisayar fiyat olarak belirttiğin aralıkta olan tek önerim ( 38.699 TL ) ama azıcık daha çıkabilirsen diğer modelleri de göz önünde bulundurabilirsin.
Hdshhwwja hacker işi bağırttı sağol reisTamam öğrenci dedik de PC biraz havalı gözüksün diyorsan Asus Tuf A15 ler tam sana göre, yok kral yaa sade olsun göze batmasın fazla oyunda performansım olsun bide üniversiteyi götürsün işte diyorsan Lenovo loq. Sana buraya link bırakmayacağım bu iki markayı aratırsan 30-40k arası sistemi çok iyi olan PC ler cikiyor zaten karşına sana uygun olanı seçersin kanka
Not: gidip o paraya Excalibur - Monster alırsan hacker tutar adresini öğrenir gelir seni döverim
Bütçe 30-40 Arası üniversiteye giden öğrenci için ayrıca oyun da oynayabilinecek f/p laptop arıyorum şimdiden Teşekkürler.
Rica ederim iyi forumlarÇok sağol hocam yazmışsın uzun uzun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hdshhwwja hacker işi bağırttı sağol reis
Hocam Monster laptoplar hakkında bilgiliyseniz benim konuya da bi' bakabilir misiniz?Rica ederim iyi forumlar
hocam %100 birini alıcak olsan seçimin tercihin hangisi olurdu
Bunları araştırıp kendi listeme ekledim. Özellikle Victus'ların Ryzen işlemcili laptopları az ısınıyor, Watt sınırlamasını kaldırsan bile* (Technopat YouTube kanalında Recep Baltaş canlı yayında testleri yaptı kaydını kendin de izleyebilirsin).
MSI Katana Ryzen işlemcili versiyonları, performanslı ve az ısınan modellerden. Acer Nitro 16'yı da sıvı metal macun kullanıldığını bildiğim için eklemiştim.
Önerilerim 38-43 bin arası oldu. İ5 14500HX işlemcili Victus bilgisayar fiyat olarak belirttiğin aralıkta olan tek önerim ( 38.699 TL ) ama azıcık daha çıkabilirsen diğer modelleri de göz önünde bulundurabilirsin.
Hocam bütçem aynı olsaydı ve tasarımla filan uğraşmayacak olsaydımhocam %100 birini alıcak olsan seçimin tercihin hangisi olurdu
konudan bağımsız tek bir soru daha bilmediğim ve bilgilenmek için soruyorum kusura bakmaHocam bütçem aynı olsaydı ve tasarımla filan uğraşmayacak olsaydım
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sd-8-gb-rtx4060-16-1-freedos-p-HBCV00006GO131
bunu tercih ederdim. Victus laptopların ekran kalitesi oyuna vs. yeterli derecede IPS panel fakat iş Photoshop, İllustrator gibi programları kullanmaya geldiğinde renk doğruluğu bakımından yarı yolda bırakır. Sonuçta F/P "oyuncu laptopu" kategorisinde.
Hocam bu fiyata iyi gibi duruyor test videoları varsa izlemenizi ve teyit etmenizi öneririm.konudan bağımsız tek bir soru daha bilmediğim ve bilgilenmek için soruyorum kusura bakma
https://www.n11.com/urun/msi-thin-a...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
20 bin lira bütçem var bu sistem bu fiyat'a değermi alınır mı?
Hocam 4gb 3050 bir şu zamanda kötü kalıyor bir tık (baya). :'(konudan bağımsız tek bir soru daha bilmediğim ve bilgilenmek için soruyorum kusura bakma
https://www.n11.com/urun/msi-thin-a...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
20 bin lira bütçem var bu sistem bu fiyat'a değermi alınır mı?
Bir öneri dahaBütçe 30-40 Arası üniversiteye giden öğrenci için ayrıca oyun da oynayabilinecek f/p laptop arıyorum şimdiden Teşekkürler.