Neler Yeni

35K bütçe Oyun için f/p sistem

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
şimdi occt üzerinden test yaptım cpu ve kasa fanlarımı maxta çalıştırdım biostan
cpu testi %100 yükte çalıştı 15 dakika
minimum sıcaklık 61 / ortalama 76 / max 81 derece oldu

gpu testim de şu şekilde yine %100 yükte 15 dakika
minimum sıcaklık 64 / ortalama 67 / max 69 derece oldu
Bide normal oyunlarda dene bakalım. 80 civarları pek iyi değil. Kendim stok soğutucu ile 5600x kullanıyorum ve 80-85 arası oynuyor.

LovX_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir Akan
Bide normal oyunlarda dene bakalım. 80 civarları pek iyi değil. Kendim stok soğutucu ile 5600x kullanıyorum ve 80-85 arası oynuyor.
aynen ilerde belki sıvı soğutma alınabilir gibi geldi bana da ilerde anakartı değişip amd bir işlemciye geçme fikri var aklımda o zamana kadar idare eder gibi o yüzden sıvı soğutma gibi bi çözüm düşünmüyorum kısa zaman içinde bugün akşam oyunları bi yüklerim yarın testlerini yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce fan tam çalışmamış galiba msi afterburnerdan çalıştırdımda şimdi 😂

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
aynen ilerde belki sıvı soğutma alınabilir gibi geldi bana da ilerde anakartı değişip amd bir işlemciye geçme fikri var aklımda o zamana kadar idare eder gibi o yüzden sıvı soğutma gibi bi çözüm düşünmüyorum kısa zaman içinde bugün akşam oyunları bi yüklerim yarın testlerini yaparım

az önce fan tam çalışmamış galiba msi afterburnerdan çalıştırdımda şimdi 😂
Yokk yook hiç gerek yok sıvı soğutmaya felan. Sen dediğim gibi oyunlarda test et, muhtemelen 70'in üstüne bile çıkmaz 😃.

Daha sistemi yeni aldın dur bakalım 😃. Amd'ye yıllar yıllar sonra geçersin 😇.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,465
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer
Top Bottom