doğu tıp gelebilir okuyabilceksensayısal 35bin sıralama yazdım ama tercih konusunda baya kararsızım tavsiye edeceğiniz bölümler varsa bekliyorum
Sağlık okumayı düşünmüyorum zaten aslında bilgisayar veya yazılımı yakın görüyorum kendime ama son senelerde çok fazla tercih edildiği için bölüm sıralamaları çok yükselmiş kocaeli bilgisayar geliyor ama ben kocaelide yaşadığım şehir dışında okumak daha cazip geliyordoğu tıp gelebilir okuyabilceksen
yoksa bilgisayar mühendisliği yazabilirsin kocaeli üniversitesi geliyor sana öneririm de
mimarlık diş eczacılık diğer mühendislikler
aslında birçok alternatif var kendine uygun mesleği tercih etmelisin
sende haklısın dostum herkes ister farklı şehirde üniversite hayatı ama ben kocaelinin bilgisayar bölümünü ciddi anlamda beğendiğim için önermiştim sıralaman da tutuyor 2 kuzenim gitti çokta memnunlar mezun oldukları gibi iş imkanları da oldu şuan gayet güzel maaş alıyorlarSağlık okumayı düşünmüyorum zaten aslında bilgisayar veya yazılımı yakın görüyorum kendime ama son senelerde çok fazla tercih edildiği için bölüm sıralamaları çok yükselmiş kocaeli bilgisayar geliyor ama ben kocaelide yaşadığım şehir dışında okumak daha cazip geliyor![]()
i çokta memnunlar mezun oldukları gibi iş imkanl
Anladım hocam teşekkürler tavsiye içinsende haklısın dostum herkes ister farklı şehirde üniversite hayatı ama ben kocaelinin bilgisayar bölümünü ciddi anlamda beğendiğim için önermiştim sıralaman da tutuyor 2 kuzenim gitti çokta memnunlar mezun oldukları gibi iş imkanları da oldu şuan gayet güzel maaş alıyorlar
eğer ilginizz varsa makine yada elektrik eletronik müh. bakın hocamSağlık okumayı düşünmüyorum zaten aslında bilgisayar veya yazılımı yakın görüyorum kendime ama son senelerde çok fazla tercih edildiği için bölüm sıralamaları çok yükselmiş kocaeli bilgisayar geliyor ama ben kocaelide yaşadığım şehir dışında okumak daha cazip geliyor![]()
Hocam bölümler güzelde şu an yazılım bilgisayar daha mantıklı geliyoreğer ilginizz varsa makine yada elektrik eletronik müh. bakın hocam
Muhtemelen mühendislikler öne çekicek. Ankara yada Eskişehirde geliyorsa yazabilirsin. Elektrik ve elektronikte olabilir alternatif olarak. Bilgisayar okuyacaksan büyük şehirlerde gelmez muhtemelen. Yazarkende dilin İngilizce olmasına dikkat et. Okumak istemediği şehri yazma. O bölümü okuyan birini bul yurt imkanlarına vs sor. Ulaşım imkanlarınıda iyi araştırmanın tavsiye ederimSağlık okumayı düşünmüyorum zaten aslında bilgisayar veya yazılımı yakın görüyorum kendime ama son senelerde çok fazla tercih edildiği için bölüm sıralamaları çok yükselmiş kocaeli bilgisayar geliyor ama ben kocaelide yaşadığım şehir dışında okumak daha cazip geliyor![]()
4 senedir ileri çekiyo hocam zaten biraz daha ileri gitmez diye düşünüyorumMuhtemelen mühendislikler öne çekicek. Ankara yada Eskişehirde geliyorsa yazabilirsin. Elektrik ve elektronikte olabilir alternatif olarak. Bilgisayar okuyacaksan büyük şehirlerde gelmez muhtemelen. Yazarkende dilin İngilizce olmasına dikkat et. Okumak istemediği şehri yazma. O bölümü okuyan birini bul yurt imkanlarına vs sor. Ulaşım imkanlarınıda iyi araştırmanın tavsiye ederim
Son senede olanları gördük her şey mümkün. Bu senede geçen sene kadar olmasada devam edecektir. İnsanlar yurtdışına çıkış yolu arıyor. Özellikle ingilizceyse daha da çekicektir4 senedir ileri çekiyo hocam zaten biraz daha ileri gitmez diye düşünüyorum