Yani şöyle ben 4k sıralama yaptım ea likta. İstanbul hukuk ta okudum. PC ve teknolojiyi seven bir yapım var. Okulumj okurken hem bunun hayalini kurdum, pc den para kazanmak istedim vs . Sonucta tam olarak bölümü mu iyi bir unixe okumama rağmen sevemedim. Kafa yormakta zorlaniyorum, hayal kurmakta zorlanıyorum.
Kafanda bir yere varmak olan, seni heyecanlandiran, ailenin ve cevrenin değil senin beklentilerini karşılayan, popülist, genel geçer dogrulardan uzak bir bölüm; ileride senden daha geniş bakış açısına sahip olduğuna inandığın insanlarin oluşturduğu bir okul seçmeye gayret et. Hayatta benim kaybettigimi düşündüğüm şey heyecan. Heyecan yoksa sende yoksun. Bu nedenle bölüm tercihin ingilizceni doğrudan geliştirip, seni dünya vatandaşı yapacak bir bölüm olsun. Burada kursla falan ingilizceyi hallederiz gibi düşünme. Doğrudan bölümü ingilizce tercih et. Zor diyeceklerdir ama olsun, sonuçta senin için doğru olan bölümü ingilizce şekilde tercih edersen sonunda kazanan sen olacaksın. Sevgiler, bu konularda biraz doluyum, yazdıkça yazasi geliyor insanın