-İdarelik- Bölüm Önerisi Sayısal

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,276
Ham puanda 132 bin yaptım ama obpnin etkisiyle 144K geldi sayısalda. 32.5 ayt fen netim var ama kurtaramadı pek maalesef. Pilotluk okumak için şu 4 sene çalışacağım ve para biriktireceğim. Nerdeyse bütün uçuş okulu hocaları yan meslek olarak bir üni bitirin çünkü pilotlukta en ufak bir sorunda lisansınız yanabilir o işinize geri dönersiniz diyor. Bende bu yaptığım sıralama ile bu yan üni işini halletmek istiyorum. Sizce ne okuyabilirim? İstanbul istemiyorum kesinlikle biraz buralardan uzaklaşmam gerek. İzmir, Ankara, Muğla Antalya vs. olur biraz kalabalık şehir olması lazım. İzmir'de Hemşirelik geliyormuş ama farklı fikirlerede bakmak istiyorum.

Hemşirelik altın bilezik yaparım diyorsan yazılır

Hemşirelik altın bilezik yaparım diyorsan yazılır
Hocam trendyol go da çalışacağım ve bu seçeceğim bölümü okuyacağım 4 sene boyunca. 4 senede trendyoldan kazandığım parayla Egnatia Aviation Academye başvuracağım, Yunan merkezli pilotluk eğitimi veren bi yer. Durum bu ama hemşirelik çok zor bi bölümse trendyolda çalışma sürem kısalır daha az kazanırım bu yüzden para biriktiremeyebilirim. Şu an daha iyi açıkladım sanırım olayı.

Hocam trendyol go da çalışacağım ve bu seçeceğim bölümü okuyacağım 4 sene boyunca. 4 senede trendyoldan kazandığım parayla Egnatia Aviation Academye başvuracağım, Yunan merkezli pilotluk eğitimi veren bi yer. Durum bu ama hemşirelik çok zor bi bölümse trendyolda çalışma sürem kısalır daha az kazanırım bu yüzden para biriktiremeyebilirim. Şu an daha iyi açıkladım sanırım olayı.
He pilotaja yaparım kendime güveniyorum dersen ama gene de kolay bi bölüm diyorsan çevre mühendisliği olabilir veya meteoroloji mühendisliği fln

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri