MormiQ
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
ddr5 olarak çıkmaz hocam ddr4 olabilir amaİşin ehli arkadaşlar kesinlikle daha kalifiye bilgiler sunacaktır ancak tek tek toplama ile bu fiyata çok daha iyi bir sistem yaratılabilir diye düşünüyorum..
Ddr5 sistem toplamayı düşünüyorum hocamHocam intel kullanmanızı tavsiye etmem sistemde 28 29k ya 7700xt li sistemler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ddr5 olarak çıkmaz hocam ddr4 olabilir ama
bu sisteme![]()
BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL7700XT sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 MPK ve ASUS RX 7700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
ekleyip alabilirsiniz
Çok güzel sistem ancak A serisi anakart görünce bir tek benim mi ensemden bi uyuşma ve karıncalanma geliyor ? Sizde de oluyor mu aynısısistem konusunda 35k bantlarına çıkabilir misiniz
![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
kanka b650 lerden bakacaksan kendin topla 50k üstü bütçen varsa veya 50k ya yakınsaÇok güzel sistem ancak A serisi anakart görünce bir tek benim mi ensemden bi uyuşma ve karıncalanma geliyor ? Sizde de oluyor mu aynısı
Ayrıca kendim b650 ile sistemi özelleştirebiliyorum sağolsunlar o seçeneği eklemişler ancak en uyguna seçebildiğim b650 anakart 5+2+2 faz yapısına sahip![]()
bu arada amdde o fazla önermsiz işlecemci tdpleri az ya sorun çıkarmıyrÇok güzel sistem ancak A serisi anakart görünce bir tek benim mi ensemden bi uyuşma ve karıncalanma geliyor ? Sizde de oluyor mu aynısı
Ayrıca kendim b650 ile sistemi özelleştirebiliyorum sağolsunlar o seçeneği eklemişler ancak en uyguna seçebildiğim b650 anakart 5+2+2 faz yapısına sahip![]()