35K Sistem Tavsiyesi (monitör dahil)

MormiQ

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar monitör dahil 35k bütçem max bütçeye böyle bir sistem topladim başka önerebileceğiniz parcalar var mi şunun yerine şunu kullansan daha iyi olur dediğiniz

Ekler

• Screenshot_20250510-072427_Chrome.webp
    Screenshot_20250510-072427_Chrome.webp
    126.1 KB · Hit: 36
İşin ehli arkadaşlar kesinlikle daha kalifiye bilgiler sunacaktır ancak tek tek toplama ile bu fiyata çok daha iyi bir sistem yaratılabilir diye düşünüyorum..

Hocam intel kullanmanızı tavsiye etmem sistemde 28 29k ya 7700xt li sistemler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşin ehli arkadaşlar kesinlikle daha kalifiye bilgiler sunacaktır ancak tek tek toplama ile bu fiyata çok daha iyi bir sistem yaratılabilir diye düşünüyorum..
ddr5 olarak çıkmaz hocam ddr4 olabilir ama

bu sisteme

Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili​

ekleyip alabilirsiniz

Hocam intel kullanmanızı tavsiye etmem sistemde 28 29k ya 7700xt li sistemler var

ddr5 olarak çıkmaz hocam ddr4 olabilir ama

bu sisteme

Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili​

ekleyip alabilirsiniz
Ddr5 sistem toplamayı düşünüyorum hocam

sistem konusunda 35k bantlarına çıkabilir misiniz

Çok güzel sistem ancak A serisi anakart görünce bir tek benim mi ensemden bi uyuşma ve karıncalanma geliyor ? Sizde de oluyor mu aynısı :ROFLMAO:

Ayrıca kendim b650 ile sistemi özelleştirebiliyorum sağolsunlar o seçeneği eklemişler ancak en uyguna seçebildiğim b650 anakart 5+2+2 faz yapısına sahip :cry:

Son düzenleme:
Ddr5 olsun diye b580 alacağıma 5600+7700 yapar geçerim 1080 için mis gibi kombo

Çok güzel sistem ancak A serisi anakart görünce bir tek benim mi ensemden bi uyuşma ve karıncalanma geliyor ? Sizde de oluyor mu aynısı :ROFLMAO:

Ayrıca kendim b650 ile sistemi özelleştirebiliyorum sağolsunlar o seçeneği eklemişler ancak en uyguna seçebildiğim b650 anakart 5+2+2 faz yapısına sahip :cry:
kanka b650 lerden bakacaksan kendin topla 50k üstü bütçen varsa veya 50k ya yakınsa

bu arada amdde o fazla önermsiz işlecemci tdpleri az ya sorun çıkarmıyr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,512
Üyeler
175,055
Son üye
HakuShadow
Geri