Neler Yeni

Yardım 35k ya Lenovo Loq aldım, Yorumlarınız?

Fiyatına göre sizce nasıl?

• Çok iyi

Oylar: 2 16.7%
  • İyi

Oylar: 3 25.0%
  • Eh!

Oylar: 5 41.7%
  • İade et

Oylar: 2 16.7%

• Oy kullanan toplam üye
    12
  • Anket kapatıldı .

Mezir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mezir
Valla hocam trendyol’un sayfasında özellikler kısmında 512 gb hafıza yazıyor, ürün açıklamaları kısmında 1 tb yazıyor. Bir yerde 15.6” yazıyor bir yerde 16” yazıyor. İki farklı Model kodu gözüküyor, hangisi olduğu belli değil. O yüzden orada ki bilgilere pek güvenmedim :)

Ram meselesini Lenovo çağrı merkezini aradım sordum 32 gb’a kadar yükseltilebiliyor dediler ama iki farklı model kodu olduğunu sonradan farkettim. Umarım sorduğum kod numarası bu modele aittir :) ayrıca yorum kısmında bir arkadaşda 32 gb’a kadar destekliyor yazmış. Yine bu bilgilerin kesinliği yok, alacaksınız iyi araştırıp alın. Çağrı merkezinde çalışan arkadaş seri numarası verirseniz daha net bilgi veririm dedi. Ürün geldiğinde kutusunu açmadan seri numarasından yine sorgulatacağım.
Sorguladıktan sonra bizleride aydınlatırsan sevinirim kardeşim hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
Sorguladıktan sonra bizleride aydınlatırsan sevinirim kardeşim hayırlı olsun
Teşekkürler kardeşim. Bu sabah sipariş vermiştim henüz kargoya vermemişler, perşembe veya cuma geldiğinde öğrenmiş olurum. Sizi etiketleyip yazarım.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hayırlı olsun hocam lenopvonun yeni kasalarında o eski kasalarında olan sorunların çoğunu çözmüşler geçen gün bizim arkadaş ta aldı bayağı da memnun sadece fanı biraz fazla sesli ama bi monster kadar değil XD

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
Lenovo candır dostum gayet iyi bir seçim yapmışsın fiyatı da piyasa koşullarına göre makul. Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
hayırlı olsun hocam lenopvonun yeni kasalarında o eski kasalarında olan sorunların çoğunu çözmüşler geçen gün bizim arkadaş ta aldı bayağı da memnun sadece fanı biraz fazla sesli ama bi monster kadar değil XD
Lenovo candır dostum gayet iyi bir seçim yapmışsın fiyatı da piyasa koşullarına göre makul. Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşlar, İnşallah memnun kalırım. Daha güzelleri sizin olsun İnşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gsync yok. Ben olsam acerin gsync olan modelini alirdim ayni fiyat bandinda.
G-Sync var hocam, kendi sitesinde gözüküyor.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
Varsa iyi o zaman hocam. Ben alırken araştırdığımda Nvidia control panelde seçenek yok yazdıklarını gördüm diye hatırlamıştım.

Kendi sitesinde olduğu gözüküyor. Yalnız Lenovo’nun kendi sitesi çok karmaşık,müşteri hizmetlerini aradığımda seri numarası olmadan tam bilgi veremiyorum demişti. geldiğinde kutuyu açmadan seri numarası ile tekrar müşteri hizmetlerin arayacağım tam özelliklerini o zaman öğrenirim.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
aytaç tan

Oyun-eğlence için kullanacağım.
+ - Yorumlarınıza göre iade edeceğim ya da tutacağım.
İADE ET şıkkını işaretleyenler lütfen sebep belirtebilir mi🙏
Daha iyisi var diyorsanız tavsiyelere açığım.
Yorum yapanlar şimdiden sağ olsun...
Kardeşim aynı laptopu almayı düşünüyorum. Uzun kullanım sonucunda yorumların nedir ve klavye rgb olan model mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,128
Üyeler
160,037
Son üye
yardımlazım37
Top Bottom