Neler Yeni

35mbps csgo için yeterli mi

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
iyi günler öncelikle, 35mbps internetim var csgoyu game+ ile gecikmesiz oynayabilir miyim geforce nowda test yapıyorum 50mbps yazıyor nedense bir tek 42ms var o da game+da düzelir eğer şuan da 35mbps csgo oynayan varsa görüşleri benim için çok değerli çünkü ona göre bu akşam paket yükselteceğim eğer 35mbpsde bir gecikme yoksa bir sorun teşkil etmiyorsa boşuna masraf yapmayayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

azda olsa gecikme yaşıyorsanız belirtin lütfen çünkü csgoda msler çok fark ediyor

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeterli

• Beğen
Reaksiyonlar: CHEX

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
azda olsa gecikme yaşıyorsanız belirtin lütfen çünkü csgoda msler çok fark ediyor
13Mbps ile oynuyorum. Mbps ile MS'nin alakası az.
cs diğer oyunlara göre gecikmenin çok daha mühim olduğu bir oyun ve direkt olarak hissediliyor ve bu da oynadığın oyunu etkiliyor ikinci yazdığım şeyde ms derken gecikme anlamında yazdım yoksa ikisi tamamen farklı şeyler ama mbps yetmediği zaman gecikme oluşuyor ve bu gecikmede ms ile ölçülüyor neyse her ikinize de teşekkür ederim euda oynarken çok sıkıntı yaşıyordum baya gecikmeliydi ama trde kurtarıyor demek ki

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan
iyi günler öncelikle, 35mbps internetim var csgoyu game+ ile gecikmesiz oynayabilir miyim geforce nowda test yapıyorum 50mbps yazıyor nedense bir tek 42ms var o da game+da düzelir eğer şuan da 35mbps csgo oynayan varsa görüşleri benim için çok değerli çünkü ona göre bu akşam paket yükselteceğim eğer 35mbpsde bir gecikme yoksa bir sorun teşkil etmiyorsa boşuna masraf yapmayayım

Yeterli

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
1616619379261.png

ne?

Yeterli

Ekler

• 590747E6-6A68-4531-B204-56D563F733D0.jpeg
    590747E6-6A68-4531-B204-56D563F733D0.jpeg
    26.3 KB · Hit: 53

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
20 Mbs üstü internet yeterli oluyor, fakat gecikme vs için daha çok ping değerlerinin iyi olması gerekiyor. Geforce Now 20 mbs 35 mbs ve 75 mbs ile denedim. Hepsi sorunsuz oyun oynattılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
35 mbps ile rainbow six siege oynuyorum hiç kasma donma yok görüntü gayet iyi gecikme 0 ateş ettiğim anda oyun tepki veriyo sanki kendi bilgisyarımda yüklüymüş gibi oynuyorum , tek sorun bazen kısa süreliğine görüntünün kalitesi düşüyo ve o sırada sağda uyarı veriyo internetle alakalı onun dışında geyet güzel ve espor oyunları rahatça oynanabilir

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24

cs diğer oyunlara göre gecikmenin çok daha mühim olduğu bir oyun ve direkt olarak hissediliyor ve bu da oynadığın oyunu etkiliyor ikinci yazdığım şeyde ms derken gecikme anlamında yazdım yoksa ikisi tamamen farklı şeyler ama mbps yetmediği zaman gecikme oluşuyor ve bu gecikmede ms ile ölçülüyor neyse her ikinize de teşekkür ederim euda oynarken çok sıkıntı yaşıyordum baya gecikmeliydi ama trde kurtarıyor demek ki
TR serverinde MS’den mi söz ediyoruz o.O2

Garipbirfizikci

80+ Bronze
7 mbps ile apex warzone cs go valorant oynuyorum, mik açmadığım sürece sıkıntı olmuyor

Eski evimde 80 mbps vardı, riota 9 ms csgoya 20 ms ile bağlanıyordum

OTOPSİST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mehmet genc
Yetmez kardesim. 100mb hiz alti kurtarmaz.

Top Bottom