Neler Yeni

35mbps csgo için yeterli mi

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
20 Mbs üstü internet yeterli oluyor, fakat gecikme vs için daha çok ping değerlerinin iyi olması gerekiyor. Geforce Now 20 mbs 35 mbs ve 75 mbs ile denedim. Hepsi sorunsuz oyun oynattılar.
peki aralarında bir fark var mıydı 35 ile 75 arasında? csgo daha iyi olabilir gibi şuan rekabetçi girmiyorum mesela girsem rankım düşecek çünkü normaldeki gibi oynayamıyorum hafif bir gecikme var ping ve ms değerleimde çok iyi olmasına rağmen 100mü yapsam interneti acaba bir şey değişmez değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ping değeriniz de iyiyse hayli hayli yeter.
değerlerim bu şekilde fakat maalesef hala küçük bir gecikme yaşıyorum geforce now tam bir fiyasko ve bu konu ile alakalı bir konu daha açacağım csgo oynamak isteyenler uzak dursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

TR serverinde MS’den mi söz ediyoruz o.O2
4msim var fakat 0 olsa bile oyun kendi pcndeki gibi gecikmesiz oynanmıyor geforce now ile csgo oynanmaz ben bunu öğrendim hikayeli oyunlar eyvallah ama onları zaten euda da oynayabiliyordum boşuna 150tl verdim ayrıca çok biliyon bilader ms 4 değilde 5olsa bile csgoda fark ediyor

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    15.8 KB · Hit: 36
Son düzenleme:

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
4msim var fakat 0 olsa bile oyun kendi pcndeki gibi gecikmesiz oynanmıyor geforce now ile csgo oynanmaz ben bunu öğrendim hikayeli oyunlar eyvallah ama onları zaten euda da oynayabiliyordum boşuna 150tl verdim ayrıca çok biliyon bilader ms 4 değilde 5olsa bile csgoda fark ediyor
Tabii çok biliyorum "kardeşim" CS'nin TR serveri mi var, en aşağı aldığın ping 40-50, GeForce'u da ekle üzerinde sanki pinglerin düşük olabileceği bir oyunmuş gibi konuşmaz mısınız...

Top Bottom