Yardım 360-380hz monitör önerisi

uknowpain

80+
Reaksiyon skoru
38
Merhaba’ linkteki monitörü almayı düşünüyorum

fakat çok fazla inceleme videosu vs. bulamadım. deneyimleyen var ise memnun olup olmadığını artılarını eskilerini paylaşabilir mi? ya da önerdiğiniz başka marka model 24-24.5 inç 360-380hz monitör var ise paylaşabilir misiniz?
teşekkürler.

Merhaba’ linkteki monitörü almayı düşünüyorum

fakat çok fazla inceleme videosu vs. bulamadım. deneyimleyen var ise memnun olup olmadığını artılarını eskilerini paylaşabilir mi? ya da önerdiğiniz başka marka model 24-24.5 inç 360-380hz monitör var ise paylaşabilir misiniz?
teşekkürler.
ben de istedim pazartesi elimde olacak acelen yoksa deneyimleyip bilgi veririm

acelem yok ama sadece umarım fiyatı artmaz :) teşekkür ederim. iyi günlerde kullanman dileği ile.
sanmıyorum yükseleceğini. bu arada gaminggenden iyzicoda 1000₺ iade de var. Alacaksan ordan alabilirsin.

evet oradan alacağım uygulamayı vs. indirdim kampanyaya katıldım. senden haber bekliyor olacağım. :)
hocam monitör aşırı iyi. şu ana kadar hiçbir probleme rastlamadım. ölü piksel ghosting yok görmedim. al bence. varsa sorun sorabilirsin

hocam monitör aşırı iyi. şu ana kadar hiçbir probleme rastlamadım. ölü piksel ghosting yok görmedim. al bence. varsa sorun sorabilirsin
öncelikle hayırlısı olsun, güle güle kullan. bende şimdi satın aldım. genel olarak memnun kalmışsın sanırım. premium segment bir monitör zaten fark ettirmiş anladığım kadarı ile. tekrar teşekkür ederim. görüşmek üzere :)

Linkteki model gayet güzel rog serisi tavsiye ederim.

öncelikle hayırlısı olsun, güle güle kullan. bende şimdi satın aldım. genel olarak memnun kalmışsın sanırım. premium segment bir monitör zaten fark ettirmiş anladığım kadarı ile. tekrar teşekkür ederim. görüşmek üzere :)
size de hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

selamlar, renk vs. ayarları hakkında yardıma ihtiyacım var:) cs2 oynuyorum ayarları nasıl yapmalıyım?

Ekler

• IMG_8195.webp
    IMG_8195.webp
    2 MB · Hit: 3
kutudan böyle bir parça cıktı nereye takacağımı bulamadım sendede çıktı mı? :)
kabloların çıkışlarının olduğu yeri kapatıyor o. kablolar gözükmesin diye. hayırlı olsun güle güle kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,003
Üyeler
174,286
Son üye
spoofer
Geri