Asus rog strix xg259qns monitör aldım

Aynısı Vardı İade Ettim Çok Yırtılma Oluyordu Ve Renk Oranı Garipti Ve Nedense Sistem'de Oyunlar Çökmeye Başladı Açıkcası Fiyatı Bence Çok Pahalı 144 Hz'den Geçmiştim Gerçekten Abartıcak Bir Fark Yok Bence Şimdiki Aklım Olsa O Fiyata Dual Monitor Alırdım Bence 4 K 160 Hz 1080 P 320 Hz Felan Yada Direk Oled 180-240 Hz Arası Yada 165 Hz Felan Bir Monitör Almak Daha Mantıklı Deneyimledim Görüşlerim Böyle Yani
Sistemin Çok İyiyse tabii ki Kullanabilirsin Sorunsuz Ama Ben Çok Memnun Kalmadım Ayrıca Bu Yırtılma 380 Hz Modunda Oluyordu 360 Hz Yapınca Düzeliyordu Ama Gene Yırtılıyordu G-Sync Resmi Sertifika Yok Adaptive Sync Çok Yardımcı Olmuyordu Belki O Yüzden

Sistemin Çok İyiyse tabii ki Kullanabilirsin Sorunsuz Ama Ben Çok Memnun Kalmadım Ayrıca Bu Yırtılma 380 Hz Modunda Oluyordu 360 Hz Yapınca Düzeliyordu Ama Gene Yırtılıyordu G-Sync Resmi Sertifika Yok Adaptive Sync Çok Yardımcı Olmuyordu Belki O Yüzden
Hocam Gaming gen de iptal etme seçeneği de yok artık aldık diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında iptal etme hakkım halen var ne diyorsunuz sizce ?

Hocam aslında bir arkadaşımda var bu monitör kullanıyor gayet güzel diyor
Kötü demedim zaten almam dedim. 17k'ya gamebooster bile alsan kötü olacağını düşünmüyorum. Günümüzde 4 bin TL'ye bile iyi monitörler var. Yani 17k'lık monitörün kötü olması çok zor.

Hocam Gaming gen de iptal etme seçeneği de yok artık aldık diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında iptal etme hakkım halen var ne diyorsunuz sizce ?
Yani Hocam Sana Şöyle Diyim Sistemin İyiyse Güzel Al 380 Hz Ve Her Fps Oyununda Alıyorsan İyi Ben Cs 2 Oynuyorum Mesela Arada Warzone Giriyom E Fps Oluyor 200-250 En Düşükte Mesela Anlamı Olmuyor Yada Cs 2 En Yüksekde Oynuyordum Şimdi En Düşüğe Çektim Ona Rağmen Yırtılma Oluyordu Hikayeli Oyunları Saymama Gerek Yok Yani Sistem İyiyse Kullan Yoksa Boşver

Hocam iptal hakkım halen varken iptal etmeli miyim sizce ?
İptal edip etmemek size kalmıs, ben önermiyorum. Parayı daha iyi değerlendirebilirsin.

Açıkçası 10k'ya satılan Dell'den daha düsük renk gamutuna sahip. 17k verseydim Asusa zoruma giderdi. Konuda XG259QNS kullanan arkadasta yazmıs, ELMB kötü calısıyor. Yani tırt hocam bu monitör.

İPS paneller ortalama 7ms, en iyi ihtimalle 4ms falanlar. Bazı istisna modeller hariç bu böyle. Kısaca 2.7ms olmadıgı sürece 380hz bos.

Yani Hocam Sana Şöyle Diyim Sistemin İyiyse Güzel Al 380 Hz Ve Her Fps Oyununda Alıyorsan İyi Ben Cs 2 Oynuyorum Mesela Arada Warzone Giriyom E Fps Oluyor 200-250 En Düşükte Mesela Anlamı Olmuyor Yada Cs 2 En Yüksekde Oynuyordum Şimdi En Düşüğe Çektim Ona Rağmen Yırtılma Oluyordu Hikayeli Oyunları Saymama Gerek Yok Yani Sistem İyiyse Kullan Yoksa Boşver
Hocam şimdi şöyle bir şey var Sistemimde ryzen 5 7500 f işlemci rx6600 ekran kartım var ilerde sistemi güncellersem illaki bir yüksek hz'li bir monitör ihtiyacım olacak orda da bu monitörü aldığım için konu kapanmış olacak aslında böyle düşünüyorum.

Arkadaşlar bu monitörü aldım sizce nasıl ?
Genelde fps oyunları oynuyorum monitör de pivot özelliği ve 380 HZ desteği olması hoşuma gitti
19'a dual modlu 4k 160hz fhd 320hz asus rog vardı. geçen forumda biri senin aldığını almıştı sorunluydu iade etti

Kötü demedim zaten almam dedim. 17k'ya gamebooster bile alsan kötü olacağını düşünmüyorum. Günümüzde 4 bin TL'ye bile iyi monitörler var. Yani 17k'lık monitörün kötü olması çok zor.
Hocam sizin demek istediğiniz şu Monitöre asla kötü demiyorsunuz ama fiyatını çok uçuk buluyorsunuz galiba anladığım kadarıyla

Hocam sizin demek istediğiniz şu Monitöre asla kötü demiyorsunuz ama fiyatını çok uçuk buluyorsunuz galiba anladığım kadarıyla
Evet, ayrıca kötü olmasa bile malzeme kalitesi, özellik vs o kısımları es geçerek söylüyorum performansını ortalama buluyorum. Hız testi belirsiz bir monitöre 17k bayılmak akıl kârı bir iş değil. Bir de amacınız zaten hız, ya bu monitör 6ms ise? Ne anlamı kaldı 380hz'nin? Size 380hz gibi gelmeyecek ki?

360HZ İPS vs 360HZ oled. İncelemesine bakıp piksel tepki süresi ve ghosting performansını görebilirsin. 360HZ için oled yeterli geliyor, İPS gelemiyor. Bazı üst düzey İPS veya TN modeller hariç, 360hz'nin hakkını verecek monitör sayısı cok az.

Evet, ayrıca kötü olmasa bile malzeme kalitesi, özellik vs o kısımları es geçerek söylüyorum performansını ortalama buluyorum. Hız testi belirsiz bir monitöre 17k bayılmak akıl kârı bir iş değil. Bir de amacınız zaten hız, ya bu monitör 6ms ise? Ne anlamı kaldı 380hz'nin? Size 380hz gibi gelmeyecek ki?
Hocam iptal edip o zaman Dell monitöre ne diyorsunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,904
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri