Monitör önerisi fps için

20k'ya 360hz olanı satılıyor, stok kalmadıysa bekle. FPS oyunu oynamadığını nereden biliyorsun? Daha yeni yeni piyasaya girdi oled monitörler. Kapatma uyarısı falan yok, G6 oled kullananlara sor.

Asusun 540hz LCD monitörü vs Asusun 240hz oled monitörü:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Knk ben 24 inc ile adamı bazen görmüyorum 27 inc büyük incelemelerde gördüm 3 saatte bir kapatma uyarı var diye

Knk ben 24 inc ile adamı bazen görmüyorum 27 inc büyük incelemelerde gördüm 3 saatte bir kapatma uyarı var diye
Benim modelde hiç uyarı vermiyor, G6 içinde uyarı veriyor diyen görmedim. Her modelde olacak diye bir kaide yok. 27inç alışamayacağın kadar büyük değil. Hayır fps oyunu oynamasam neyse diyeceğim, bende oynuyorum yani.

Benim modelde hiç uyarı vermiyor, G6 içinde uyarı veriyor diyen görmedim. Her modelde olacak diye bir kaide yok. 27inç alışamayacağın kadar büyük değil. Hayır fps oyunu oynamasam neyse diyeceğim, bende oynuyorum yani.
Hocam uğraşma kazıklanmak için bin takla atmış arkadaş bırakın alsın ips monitör

Eyw kral yardımın için kampanyadan nasıl yararlanıcağım ve kullandığım model de vatanda 15 kya düşmüştü alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam uğraşma kazıklanmak için bin takla atmış arkadaş bırakın alsın ips monitör
Yardım alıyor arkadaş yazıyorsa sanane

Eyw kral yardımın için kampanyadan nasıl yararlanıcağım ve kullandığım model de vatanda 15 kya düşmüştü alınır mı?
Samsung'un sitesinden öğrenciysen indirimden yararlanabiliyorsun veya tanıdığın falan varsa da olur. Öğrenci olduğunu doğruladıktan sonra öğrenci indirimi mağazası açılıyor, ordan sepete ekleyip 18k'ya 240hz oled alabilirsin. 360hz versiyonu da 20.600 TL'ye satılıyormuş. 360hz versiyonunun stokları yeni bitti diye biliyorum. Eğer beklerim dersen o şekilde de alabilirsin.

15k'ya düz ips panel önermem. Strobe teknolojisinin iyi çalışması lazım ki önereyim. Aksi halde oled'in yanında hiç bir anlamı kalmıyor. Eski teknolojiyi 15k'ya satıyorlar.

Kanka senin baktığın asus rog monitörle benim gösterdiğim asus monitörler bir mi? Benim kıyas ettiğim LCD monitörler yurt dışında 1000 dolara satılan 540hz asus ve benq modeller. Sen gidip niye 15k'ya alacağın rog ile aynı kefeye koyuyorsun. O daha hızlı dediğin modeller strobe teknolojisi sayesinde daha net gösteriyor, aksi halde oled daha iyi. 15k'ya aldığın monitörde iyi çalışan strobe ayarı var mı? Yok, o zaman nasıl daha net gösterecek?
https://www.akakce.com/monitor-stan...lu-vesa-monitor-standi-fiyati,1438557222.html bu olurmu kral sence buna 27 inc ya kötü mü olur bide sence elimdeki r25f30 u satmaımıyım yan monitör olarak mı kullanayım

https://www.akakce.com/monitor-stan...lu-vesa-monitor-standi-fiyati,1438557222.html bu olurmu kral sence buna 27 inc ya kötü mü olur bide sence elimdeki r25f30 u satmaımıyım yan monitör olarak mı kullanayım
R25f-30'u satabilirsin. G6 da pivot özelliği ve yükseklik ayarı var. Stand almana gerek yok.

Fiyatına göre taş gibi monitör.

Desktop Screenshot 2025.06.04 - 13.04.24.43.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,549
Üyeler
183,300
Son üye
JohnWickk