Neler Yeni

360 hz 0.5 ms monitor arıyorum

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Abdullah
Bütçe
17000
Anladım önce dell alienware 360 hz monitorumu açtım ve 3 adet ölü piksel tespit ettim kutu benden önce acilmisti içindeki kullanım kılavuzu ve monitörü koruyon ambalaj yırtıktı bende iade sürecini başlattım ve monitor arıyorum önerilere açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ümit Öztürk
o fiyata gamepower ile dell var tek 360lı

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o fiyata gamepower ile dell var tek 360lı
Kankam dell yeni iade ettim daha da almam heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower hiç almam

Arkadaşlar ürün önerisinde bulunacak varmı

Son düzenleme:

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Abdullah
Güncel ürün önerisinde bulunabilecek arkadas varmi

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Timur

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Abdullah
Delli nerden aldınız aynısı kullanıyorum çok memnunum herhangi bir problemide yoktu şansınıza size denk gelmiş indirimlerde 12.000 civarına almıştım
Kankam hepsiburada üzerinden bata oyun plus miydi neydi oradan aldım urun zaten açılmış belliydi açan arkadas görünce iade etmiş firmada bi kerize iteleriz diye bana yollamış bende iadeye vereceğim az sonra üstünde 3 ölü piksel mevcut daha önce 240 hz olan versiyonunu kullandım çok memnundum ama bu böyle çıkınca alasım kaçtı açıkçası

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Timur
Kankam hepsiburada üzerinden bata oyun plus miydi neydi oradan aldım urun zaten açılmış belliydi açan arkadas görünce iade etmiş firmada bi kerize iteleriz diye bana yollamış bende iadeye vereceğim az sonra üstünde 3 ölü piksel mevcut daha önce 240 hz olan versiyonunu kullandım çok memnundum ama bu böyle çıkınca alasım kaçtı açıkçası
başka birinin iade ettiği malı sana kaktırmaya çalışmışlar

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Abdullah

bu var.
Reis cihaz güzele benziyor harbiden asus marka monitör daha önce kullanmadım ama önerir misin

başka birinin iade ettiği malı sana kaktırmaya çalışmışlar
Aynen öyle yapmaya çalıştılar kendileri çok uyanık ya bende geri iadeye yollıcam şu arkadaşın attigi asus monitör nasil sence önerir misin

Kankam ürünü biraz araştırdım ama alanların hepsi coil Whine sorunu ile karşılasıyor anladığım kadarıyla bu üründe kronik bir sorun alıp kendimi riske atmak istemiyorum başka onerin olur mu

Son düzenleme:

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berk
Gaminggenden almıştım ben sorunsuzdu oraya bak istersen

Top Bottom