360 hz 0.5 ms monitor arıyorum

Reis cihaz güzele benziyor harbiden asus marka monitör daha önce kullanmadım ama önerir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle yapmaya çalıştılar kendileri çok uyanık ya bende geri iadeye yollıcam şu arkadaşın attigi asus monitör nasil sence önerir misin

Kankam ürünü biraz araştırdım ama alanların hepsi coil Whine sorunu ile karşılasıyor anladığım kadarıyla bu üründe kronik bir sorun alıp kendimi riske atmak istemiyorum başka onerin olur mu
https://www.rtings.com/monitor/tests/inputs/input-lag şu sitede bazı monitörlerin gecikme değerleri cihazlarla ölçülmüş yorumlanmış puanlanmış bir göz gezdir istersen

Açılmış ürünü banada çok yollamışlardı, saçmalık tamamen, sonra uğraşıyoruz tüketici mahkemesinde.
Saçma ***** işler iadeye vereceğim bakalım sorun çıkarmazlar umarım

https://www.rtings.com/monitor/tests/inputs/input-lag şu sitede bazı monitörlerin gecikme değerleri cihazlarla ölçülmüş yorumlanmış puanlanmış bir göz gezdir istersen
Kanki coil whine sorunu olduğu söyleniyor kronik bir sorunmus

valla reis verdim kargoya iadeye yolladım resimlerini de paylaştım
Aşağıda bulunan ürün 310HZ İPS 1MS onun dışında başka bulamadım

Ayrıca MSİ marka alırsan shout out kampanyasına dahil olan bazı monitörler var geri ödeme veriyor

Büyük ihtimalle asus markasınında cashback kampanyası vardır

Aşağıda bulunan ürün 310HZ İPS 1MS onun dışında başka bulamadım

Ayrıca MSİ marka alırsan shout out kampanyasına dahil olan bazı monitörler var geri ödeme veriyor

Büyük ihtimalle asus markasınında cashback kampanyası vardır
Reis eline emeğine sağlık ama güçlü bir sistem topladım ve sadece cs oynuyorum yada benzeri fps oyunlari onun için güçlü bir monitör arıyorum 500 hz bi monitör buldum alienware in ürünü fiyatı 22k önerir misin sence almaya değer mi

Geri