Neler Yeni

360 mm sıvı soğutma desteği ne demek arkadaşlar

milenix

80+ Gold
70
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca fanlar çok ses yapıyor

Bir çözüm bulamadım bir kaç gündür de bunun için planlar yapıyorum ne yapsam diye

Darboğaz da yok ekran kartım 99 kulaniyor 1080 p de acaba ekran kartına mı yük biniyor 2 k da oynamadıgım için işlemci kullanımım da 30 40 arası gidip geliyor
70 çok da fazla sayılmaz. Model ne?

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Aşırı iyi bir model değil zaten. Normal sıcaklıklar. İşlemci sıcaklığı ne ve stok soğutucu mu?
Tüh be bende iyi bir şey sanmıştım donanım arşive güvenerek aldım 🫤

Aşırı iyi bir model değil zaten. Normal sıcaklıklar. İşlemci sıcaklığı ne ve stok soğutucu mu?
Evet stok soğutucu kullanıyorum

En fazla tavana 240mm sıvı soğutucu takabilirsin, 360mm soğutuyu ön tarafa takarsın onu da önermem diğer bileşenler ısınır

muhtemelen ön taraf destekliyor üst taraf desteklemiyor anlaşılan ona göre alın

Üst taraf 280mm'ye kadar sıvı soğutucu destekliyor. Ön taraf 360mm'ye kadar destekliyor. Ön tarafa takmak baya meşaketli iş. En kolayı üst tarafa takmak. Bu yüzden üst tarafa uygun soğutucu almanızı öneririm. Soğutucu için bütçenizi söylerseniz ona göre birşeyler önerebiliriz.

Hocam sıvı soğutucu yerine kasanın üstüne 2 tane sesiz güzel fan alsam sıvı soğutucu yerinde kule tipi alsam nasıl olur kasa soğur mu ama bu sefer de kule tipi olunca kasanın hava akışı nanay oluyor

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ

Hocam sıvı soğutucu yerine kasanın üstüne 2 tane sesiz güzel fan alsam sıvı soğutucu yerinde kule tipi alsam nasıl olur kasa soğur mu ama bu sefer de kule tipi olunca kasanın hava akışı nanay oluyor
İşlemcin ne

milenix

80+ Gold

Kart kötü değil. Model kötü yani soğutma performansı bir tık kötü. Giriş seviye bir model. Rog Strix, Suprim X, Red Devil gibi değil yani. Gidipte 50-60 derecede çalışmasını beklemek absürt olur. 70 derece o kart için gayet iyi. 80'ne yaklaşmadığı sürece sıcaklıkları dert etmeye gerek yok.

İşlemci sıcaklıkları nedir?

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Kart kötü değil. Model kötü yani soğutma performansı bir tık kötü. Giriş seviye bir model. Rog Strix, Suprim X, Red Devil gibi değil yani. Gidipte 50-60 derecede çalışmasını beklemek absürt olur. 70 derece o kart için gayet iyi. 80'ne yaklaşmadığı sürece sıcaklıkları dert etmeye gerek yok.

İşlemci sıcaklığı 60 65 arası

Peki hiç mi soğutma şansım yok bu kartı

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Sıkıntı yok o zaman. Gayet iyi. Sıcaklık konusunda sorunun yok yani.

Peki bu ekran kartını satsam satabilir miyim yani yerini doldurabilirmiyim satsam bile

Bide benim kasaya hangi kule tipi olur soylermisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,612
Üyeler
162,715