Neler Yeni

360 mm sıvı soğutma desteği ne demek arkadaşlar

milenix

80+ Gold
Peki bu ekran kartını satsam satabilir miyim yani yerini doldurabilirmiyim satsam bile
Satarsın da gerek yok. Zor satarsın bide. AMD kart olunca satması aşırı zor. Üstelik çok çok düşük fiyat ediyor. Yerine aynı performansta veya daha iyisini alabilmek için en az sattığın fiyat kadar bir meblağ daha koyman gerekiyor. Yani zarardan başka bir şey olmaz.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma olmasa da en azından güzel bir kule soğutucu almalısın çünkü 5600 ısınan bir işlemci.

Ekran kartını soğutmak için yapabileceğin pek bir şey yok. Yapabileceğin tek şey kasanın içinde ki sıcak havayı daha iyi tahliye etmek için fazladan egzoz fan ekleyebilirsin.

Sıcak havalarda 70 derece gibi ısılar normaldir.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Satarsın da gerek yok. Zor satarsın bide. AMD kart olunca satması aşırı zor. Üstelik çok çok düşük fiyat ediyor. Yerine aynı performansta veya daha iyisini alabilmek için en az sattığın fiyat kadar bir meblağ daha koyman gerekiyor. Yani zarardan başka bir şey olmaz.
Ya moralim bozuldu donanım arşiv keşke deseydi yaw üzüldüm bu kart ısınması beni deli etti ayrıca nasıl satabilir yardımcı olur musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma olmasa da en azından güzel bir kule soğutucu almalısın çünkü 5600 ısınan bir işlemci.

Ekran kartını soğutmak için yapabileceğin pek bir şey yok. Yapabileceğin tek şey kasanın içinde ki sıcak havayı daha iyi tahliye etmek için fazladan egzoz fan ekleyebilirsin.

Sıcak havalarda 70 derece gibi ısılar normaldir.
Kule tipi alır isen hava akışı bozulmaz mı

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Isınmıyor ki?
Rdr ultra grafikler de 1080 p de 70 derece oluyor birde 2 k açsam çayır cayır yanacak herhalde namusuz kart ya sjze de sorayım ben şimdi 2 k oynamıyorum monitör olmadığı için şimdi 1080 p oynuyorum Tv den acaba bu yüzden mi ısınıyor ki

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Ya moralim bozuldu donanım arşiv keşke deseydi yaw üzüldüm bu kart ısınması beni deli etti ayrıca nasıl satabilir yardımcı olur musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kule tipi alır isen hava akışı bozulmaz mı
Kule tipi soğutucu işlemciyi soğuturken sıcak havayı direkt kasanın arkasında ki egzoz fana itiyor.

Hava akışını ve sıcak hava tahliyesini en iyi hale getirmek için 2 tane fan alıp, kasanın içinde ki sıcak havayı dışarı verecek şekilde kasanın üstüne takarsan kasanın içinde ki sıcak havayı en iyi şekilde tahliye edersin.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Kule tipi soğutucu işlemciyi soğuturken sıcak havayı direkt kasanın arkasında ki egzoz fana itiyor.

2 tane fan alıp, kasanın içinde ki sıcak havayı dışarı verecek şekilde kasanın üstüne takarsan kasanın içinde ki sıcak havayı en iyi şekilde tahliye edersin.
VG12A bu kasa ne kadar yüksek kule tipini destekler kaç cm e kadar yolu var bu kasanın

milenix

80+ Gold
Rdr ultra grafikler de 1080 p de 70 derece oluyor birde 2 k açsam çayır cayır yanacak herhalde namusuz kart ya sjze de sorayım ben şimdi 2 k oynamıyorum monitör olmadığı için şimdi 1080 p oynuyorum Tv den acaba bu yüzden mi ısınıyor ki
70 derece gayet iyi. 2K'ya alsan bile çok artacağını zannettme. Maks 5 derece hatta o kadar bile farketmez. TV veya monitör olması da sıcaklıklara etki etmez. Dert edecek çok da bir şey yok.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
VG12A bu kasa ne kadar yüksek kule tipini destekler kaç cm e kadar yolu var bu kasanın
165mm yani 16.5 cm
Screenshot_3.png

Kule tipi soğutucu alacaksan ramlerin soğutucusu yüksekse kule tip soğutucu ramlere baskı yapabilir bunu göz önünde bulundurarak kule tipi soğutucu tercih etmelisin

Son düzenleme:

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Teşekürler hocam size birde şeyi sorcaktim şimdi yukarıya https://www.epey.com/kasa-fani/cougar-vortex-cf-v12hp.html bunlardan taksam 2 tane ekran kartının sıcaklığı düşer mi ayrıca bir dusunce olarak söylüyorum sıvı soğutucu da var 2 tane fan o da egzoz fanı olarak da iş göremez mi 1 taşla 2 kuş vurmuş gibi bir şey oluyor hem kasada yer kaplanıyor hem de egoz fanı görevi görüyor benim kafamı kurcalayan şey de şu hocam diyelim ki ben bu sıvı soğutucu aldım pompa sesi diye bir şey varmış bu pompa sesleri falan yüksek olur mu benim kafamdaki model şu Fractal Design Celsius+ S24 Dynamic İşlemci Soğutucu (FD-W-2-S2401) bu sesli midir

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Teşekürler hocam size birde şeyi sorcaktim şimdi yukarıya https://www.epey.com/kasa-fani/cougar-vortex-cf-v12hp.html bunlardan taksam 2 tane ekran kartının sıcaklığı düşer mi ayrıca bir dusunce olarak söylüyorum sıvı soğutucu da var 2 tane fan o da egzoz fanı olarak da iş göremez mi 1 taşla 2 kuş vurmuş gibi bir şey oluyor hem kasada yer kaplanıyor hem de egoz fanı görevi görüyor benim kafamı kurcalayan şey de şu hocam diyelim ki ben bu sıvı soğutucu aldım pompa sesi diye bir şey varmış bu pompa sesleri falan yüksek olur mu benim kafamdaki model şu Fractal Design Celsius+ S24 Dynamic İşlemci Soğutucu (FD-W-2-S2401) bu sesli midir
Evet sıvı soğutucu alırsan egzoz fanı görevi de görür.

Sıvı soğutma kullanmadığım için pompa sesi vesayre konusunda bir bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,615
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom