M mehmettici 80+ Silver Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 3,953 17 Eylül 2023 #1 merhabalar kardeşim ***** saçma bi programdan bu fake av benzeri şeyi indirmiş pc kendini 5 dk da toparlayabildi sildim ama artik dosya vb kalmişmidir
merhabalar kardeşim ***** saçma bi programdan bu fake av benzeri şeyi indirmiş pc kendini 5 dk da toparlayabildi sildim ama artik dosya vb kalmişmidir
NedoxBey 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 422 İsim Nedox Bey 17 Eylül 2023 #2 mehmettici yazmış: merhabalar kardeşim ***** saçma bi programdan bu fake av benzeri şeyi indirmiş pc kendini 5 dk da toparlayabildi sildim ama artik dosya vb kalmişmidir Devamı için tıklayın... anti virus ile tara kesin bilemeyiz
mehmettici yazmış: merhabalar kardeşim ***** saçma bi programdan bu fake av benzeri şeyi indirmiş pc kendini 5 dk da toparlayabildi sildim ama artik dosya vb kalmişmidir Devamı için tıklayın... anti virus ile tara kesin bilemeyiz
M mehmettici 80+ Silver Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 3,953 17 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 NedoxBey yazmış: anti virus ile tara kesin bilemeyiz Devamı için tıklayın... kaspersky ile taratiyorum hocam şuan
NedoxBey yazmış: anti virus ile tara kesin bilemeyiz Devamı için tıklayın... kaspersky ile taratiyorum hocam şuan