fps merak ediyorsan sırablrsnArkdaşlar elimde 3500x var satacağım satıp 3600 almaya değermi arada 400 TL gibi bi fark var 3600 alırsam nasıl bir performans artışı olur?
B450 mh kullanıyorumanakartın am4 desteği olduğu için 3600 alabilirsin eğer anakart değişecek isen 10400F
Oyun için ve arada render ve yayın yayın açar render da geçmi sürer olay bumuoyun için deymez.
Tatmin edici mi ve kart ısınmıyormu?fps merak ediyorsan sırablrsn
ryzen 5 3600
msi gtx 1660 super 6gb
fps konusunda yardımcı olurum
Render sa sadece süre etkili değilmirender yapcaksan al derim yoksa arasında çok uçuk bir fark yok
anakartı satıp 1200 anakart ve 10400F alırsan daha iyi olurB450 mh kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun için ve arada render ve yayın yayın açar render da geçmi sürer olay bumu
Tatmin edici mi ve kart ısınmıyormu?
Render sa sadece süre etkili değilmi
bence oyun için almazdım ama sen bilirsinB450 mh kullanıyorum
Oyun için ve arada render ve yayın yayın açar render da geçmi sürer olay bumu
Tatmin edici mi ve kart ısınmıyormu?
Render sa sadece süre etkili değilmi
Render için arada sadece süremi etkili oluyorbence oyun için almazdım ama sen bilirsin
Şuan o toplara giremem zor zekat aldım babayı kızdırmamak lazımanakartı satıp 1200 anakart ve 10400F alırsan daha iyi olur
B450 ve üstü bir anakartın var ise 5000serisi işlemcilerdr. Birine upgrade edersiniz daha iyi olur bence imkan varsa öyle yapınArkdaşlar elimde 3500x var satacağım satıp 3600 almaya değermi arada 400 TL gibi bi fark var 3600 alırsam nasıl bir performans artışı olur?
bişey soracağım 3500x zaten güzel bir işlemci neden işlemci yerine gpu yükseltmiyorsunuzRender için arada sadece süremi etkili oluyor
Şuan o toplara giremem zor zekat aldım babayı kızdırmamak lazım