400 TL yi bile ekleyebilirim dahili hoparlör önemli değil laptopta bağlayacağım monitörüGamebooster modeller alınmaz. Özellikle "game" var ise marka isminde kaç ordan. Attığım Asus iyidir ama eski. DP girişi yok ama hdmı ile 144hz alabiliyorsun aklında bulunsun. Yukarıda LG atmıştı bir arkadaş 200 daha koy onu al derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1k o kadar kolay konulan bir şey değil hocam. Ama onu alması daha iyi olur eğer koyabilirse. O modele ben 250nit den dolayı sıcak bakmıyorum. Ama yanlış hatırlamıyorsam hoparlörü var.
O modeli alabilirsin o zaman. Sadece odana eğer bayağı bir güneş düşüyor ise alma. 250nit parlaklık derecesi var. Benim için az. Ama kişinin ne beklediği önemli. Seni tatmin eder mi? bilmem.400 TL yi bile ekleyebilirim dahili hoparlör önemli laptopa bağlayacağım monitörü
Doğru diyorsun. Benim tavsiyimde arkadaşa biraz daha para biriktirmesi.para bu donemde zor bulunan bır sey haklısın benım de durumum cok da ıyı degıl ama alınacaksa bıraz paraya kıyılıp ıyı bır sey alınmalı kı sonradan zarara ugramayalım