2. el Corsair HS80 alabilirsin mikrofonu bazı yayıncı mikrofonlarıyla kapışır nerdeyse kendim kullanıyorum çok memnunumen fazla 3600 tl bütçem var oyuncu kulaklık önerilerinizi bekliyorum ayrı bir mikrofonum yok mikrofonunun güzel olması benim için önemlidir
Abartmayın hocam HS80 in mikrofonu o kadar da kaliteli değil. HS80 Max alıp hem mikrofonunu beğenmedim hem kafama küçük geliyor diye iade etmiştim.2. el Corsair HS80 alabilirsin mikrofonu bazı yayıncı mikrofonlarıyla kapışır nerdeyse kendim kullanıyorum çok memnunum
abartmiyorum hs80 max sadece kablosuz kullanildigi icin mikrofonu kablolu kullanima gore kotu o yüzden size güzel gelmemisAbartmayın hocam HS80 in mikrofonu o kadar da kaliteli değil. HS80 Max alıp hem mikrofonunu beğenmedim hem kafama küçük geliyor diye iade etmiştim.
Kablolu da denedim değişen bir şey olmadı. Gürültü engellemesi vs. cart curt sesi acayip bozuyor. Blackshark V2 X ile kıyasladım elimde o olduğu için, mikrofonu baya kötüydü.abartmiyorum hs80 max sadece kablosuz kullanildigi icin mikrofonu kablolu kullanima gore kotu o yüzden size güzel gelmemis
bu videoda ne demek istedigimi anlarsiniz
hs80 max kablolu kullanılamıyorKablolu da denedim değişen bir şey olmadı. Gürültü engellemesi vs. cart curt sesi acayip bozuyor. Blackshark V2 X ile kıyasladım elimde o olduğu için, mikrofonu baya kötüydü.
Attığım video da dakika 1.36 ve dakika 2.18 e bakarsanız demek istediğimi anlarsınız tek kaynak olmasın bu videoya da bakınKötüden kastım a101 den alınan 50TL lik mikrofon kalitesi değil. Ses net boğukluk vs. yok arka plandaki sesleri vs. vermiyor ama bir stüdyo mikrofonu gibi değil. Sadece basit net iletişim için. Benim kulağıma pürüzlü geldi bu yüzden kötü diyorum.