Neler Yeni

360hz vs 400 hz benq

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sedat bilal demir
Benq zowıe monıtor alacagım ama kararsızım benq 360hz dyac+ yada benq zowıe 400hz dyac 2 ayrıyeten dyac+ ve dyac 2 arasında fark varmı

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Enes Altunışık
Benq zowıe monıtor alacagım ama kararsızım benq 360hz dyac+ yada benq zowıe 400hz dyac 2 ayrıyeten dyac+ ve dyac 2 arasında fark varmı
Aralarında tabi ki fark var. Dyac 2 daha iyi teknoloji. Neden benq bu arada? Fiyatını hak etmediği kanaatindeyim. Fazla pahalı bence. Esporcu musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sedat bilal demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarında tabi ki fark var. Dyac 2 daha iyi teknoloji. Neden benq bu arada? Fiyatını hak etmediği kanaatindeyim. Fazla pahalı bence. Esporcu musunuz?
E sporculuktan degıl benq 240hz kullandım memnundum rog 380hz aldım hoşuma gıtmedı rog 540hze gectım satmak durumunda kaldım şuanda benq almayı düşünüyorum 360hz yada 400hz düşünüyorum dyac+ ışe dyac2 arasındaki farkına gore almayo düşünüyorum

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
ulaş dursun
E sporculuktan degıl benq 240hz kullandım memnundum rog 380hz aldım hoşuma gıtmedı rog 540hze gectım satmak durumunda kaldım şuanda benq almayı düşünüyorum 360hz yada 400hz düşünüyorum dyac+ ışe dyac2 arasındaki farkına gore almayo düşünüyorum
e sporcu değilsen 240hznin yetmeme ihtimali yok sanırsam fantezi yapıyorsun hocam? eğer öyleyse bunu al https://www.gaming.gen.tr/urun/3861...ync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
berkay
Hocam beni yanlış anlamayın ama proseyonel bir e sporcu değilseniz bu kadar yüksek hz değerlerine gerek yok bence

quartle

80+ Gold

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
ulaş dursun
yetmeme ihtimali diye bir şey yok daha akıcı her zaman daha iyidir bunu esporculuğa bağlamaya gerek yok tryhard fps oynayan herkes bu farkı hisseder zaten
her zaman daha iyidir ama fiyatı da daha iyidir hocam gerek yok manasında diyorum ben 240hz çok iyi bir değer

quartle

80+ Gold
dyac 2 farkı burada anlatılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

her zaman daha iyidir ama fiyatı da daha iyidir hocam gerek yok manasında diyorum ben 240hz çok iyi bir değer
evet 240çok iyi ama ben mesela internet kafede 360la oynadım yok böyle bir şey akıcılık mükemmel farkta anlaşılıyor 240la 360 arası fps oynayanlar için çok iyi

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Yanlış foruma sordun bu soruyu. Ama doğru cevap vereyim sana. Evet fark var. Esporcu musun gibi yorumlara gül geç. Bu fiyatlarda daha iyi performans veren monitör yok. O yüzden tek çaren Zowie.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Enes Altunışık
Fark eğer rekabetçi oynuyorsanız fark edilebilir seviyede. CS 2 LAN turnuvasında yeni gördüm dyac 2 400hz olanı kullanıyorlardı.

frqn

80+
uzun yıllardır fps oynarım, internet kafede 360 hz ile oynama imkanım oldu, 240 dan geçilecek fark hissetmedim. Ya fark yok adam akıllı, ya da 360 fps ler alamamışımdır belki. Benq kadar kazık marka hayatımda görmemişem, tavsiye etmem hocam. Biliyorum fikrimi kimse sormadı ama ben olsam daha f/p bir monitör alıp, klavye ve mouseu yükseltirdim. Kaliteli bir hall effect klavye ve kaliteli hafif bir mouse oyunuma benq moniyörün veremediği farkı verirdi diye düşünüyorum. Saygılar

quartle

80+ Gold
uzun yıllardır fps oynarım, internet kafede 360 hz ile oynama imkanım oldu, 240 dan geçilecek fark hissetmedim. Ya fark yok adam akıllı, ya da 360 fps ler alamamışımdır belki. Benq kadar kazık marka hayatımda görmemişem, tavsiye etmem hocam. Biliyorum fikrimi kimse sormadı ama ben olsam daha f/p bir monitör alıp, klavye ve mouseu yükseltirdim. Kaliteli bir hall effect klavye ve kaliteli hafif bir mouse oyunuma benq moniyörün veremediği farkı verirdi diye düşünüyorum. Saygılar
sponsorlu sponsorsuz bütün esporcular benq monitör kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fark eğer rekabetçi oynuyorsanız fark edilebilir seviyede. CS 2 LAN turnuvasında yeni gördüm dyac 2 400hz olanı kullanıyorlardı.
540hz vardı son turnuvada

Top Bottom