Neler Yeni

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Efendiler selamlar. Ben koydum kafaya. Bu sefer o 360'lık soğutucuyu alacağım. Sistem imzada mevcut. 1100-1200 TL bandında 4 ürün bulabildim. Linklerini paylaşıyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bunlardan en iyisi Silverstone PF360

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Efendiler selamlar. Ben koydum kafaya. Bu sefer o 360'lık soğutucuyu alacağım. Sistem imzada mevcut. 1100-1200 TL bandında 4 ürün bulabildim. Linklerini paylaşıyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

PF360 çok iyi.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet
Sen niye PF360 almadın ki?
Valla MSI'ın şöyle bir artısı var. Yanında AC: Valhalla hediye ediliyor. "Fark etmez ya" diyecek kadar bir kalite farkı yoksa MSI almak isterdim. Biraz kararsızım bu konuda.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Valla MSI'ın şöyle bir artısı var. Yanında AC: Valhalla hediye ediliyor. "Fark etmez ya" diyecek kadar bir kalite farkı yoksa MSI almak isterdim.
200 liralık bir oyun için soğutma kalitesinden ödün vermek aşırı saçma.
Forumda yasak normalde korsan ama Valhallayı bu kadar isteyen biri aklı varsa kaliteli sıvı soğutmayı olur oyunu da Crack indirir parası yoksa. Etik olduğunu savunmuyorum ama gerçekler bu.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200 liralık bir oyun için soğutma kalitesinden ödün vermek aşırı saçma.
Forumda yasak normalde korsan ama Valhallayı bu kadar isteyen biri aklı varsa kaliteli sıvı soğutmayı olur oyunu da Crack indirir parası yoksa. Etik olduğunu savunmuyorum ama gerçekler bu.
Ha yok, soğutma kalitesinden ödün vermek kesinlikle saçma. Yakın kalitelerde ise MSI almak isterim demek istedim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ha yok, soğutma kalitesinden ödün vermek kesinlikle saçma. Yakın kalitelerde ise MSI almak isterim demek istedim.
Ben Silverstone PF360 kullanıyorum genel anlamda memnunum. Incelemelere göre PF240 bile MSI 360 dan daha iyi performans veriyor. Ama bu MSI ın kötü olduğu anlamına gelmez

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Ben Silverstone PF360 kullanıyorum genel anlamda memnunum. Incelemelere göre PF240 bile MSI 360 dan daha iyi performans veriyor. Ama bu MSI ın kötü olduğu anlamına gelmez

Bende gordum onu ama dogrulugu cokda kesin mi bilemedim cunku noctuha sogutucusu articc freezer sports duo sogutucusundam gerideydi. Msi sogutucusunun yorumlarina baktigimda hep olumluydu 55 45 derece arasi oyunlar da. Pc hocasının da videosu var hatta birakayım alta çok başarilıydı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende gordum onu ama dogrulugu cokda kesin mi bilemedim cunku noctuha sogutucusu articc freezer sports duo sogutucusundam gerideydi. Msi sogutucusunun yorumlarina baktigimda hep olumluydu 55 45 derece arasi oyunlar da. PC hocasının da videosu var hatta birakayım alta çok başarilıydı
Tabii ki zaten sıvı soğutmanın vereceği performansa çok etken var. Kasa olsun öne veya üste takmak olsun üste takınca ekran kartının ne kadar ısı yaydığı olsun işlemcinin voltajı faln derken çok etken var. MSI 177 lira geri ödeme gerçekten varsa mantıklı olmuş. Ama sırf Valhalla için mantıksız olurdu.

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Tabii ki zaten sıvı soğutmanın vereceği performansa çok etken var. Kasa olsun öne veya üste takmak olsun üste takınca ekran kartının ne kadar ısı yaydığı olsun işlemcinin voltajı faln derken çok etken var. MSI 177 lira geri ödeme gerçekten varsa mantıklı olmuş. Ama sırf Valhalla için mantıksız olurdu.

Benim kasamın öne takma desteği de var önemi takıyım ?

Top Bottom