Mehmet Can
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
Valla ekran kartı olarak 1650S önerecektim baktım fiyatı çok iyiye bulmuşsun. Sistem alınır.Nasıl sizce?
Eywallah kral bide bu fiyata uygun bi monitör önerir misin bütçem 600 650 tl.Valla ekran kartı olarak 1650S önerecektim baktım fiyatı çok iyiye bulmuşsun. Sistem alınır.
Eywallah kral bide bu fiyata uygun bi monitör önerir misin bütçem 600 650 TL.
www.n11.com
Allah razı olsun dostum iyi günler.LG 22MK400H-B 21.5" 1 MS 75 Hz HDMI+VGA FreeSync Full HD TN LED Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
LG 22MK400H-B 21.5www.n11.com
İyi günler hayırlı olsunAllah razı olsun dostum iyi günler.
Kral Allahın izniyle bugün alıca.Valla ne yalan söyleyeyim şaşırdım bu fiyata nasıl bulduysan hemen al kaçırma derim.
Kesinlikle al kaçırma bu fiyata normalde APU sistem civarında bir şeyler alınıyor sen RX580 dizmişsin.Kral Allahın izniyle bugün alıca.
Teşekkürler kral gelince isterseniz fps testini falan yazarım.Kesinlikle al kaçırma bu fiyata normalde APU sistem civarında bir şeyler alınıyor sen RX580 dizmişsin.
2. El'miş sorun çıkartır mı güvenemedim şimdibu fırsatı hiç kaçırma bu fiyata bu sitem efsane
4gb yazıyor ?bu fırsatı hiç kaçırma bu fiyata bu sitem efsane
bişey olmaz RX 580 için 4 gb ve o fiyata çok çok uygun2. El'miş sorun çıkartır mı güvenemedim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4gb yazıyor ?