ben 360mm tercih ederdimSıvı soğutma da dahil 37 bin TL tutuyor ben güç kaynağına 500 TL daha verip 750 wht alacağım sizce 2 k için yeterli midir amd ekran karti pişman eder mi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben parça parça toplama taraftarıyım a620 anakart, 5200mhz ram gibi ölü yatırım tavsiye etmemÖnerin var mı sadece kasa 50 bine kadar çıkarım
sana katılıyorum....ben parça parça toplama taraftarıyım a620 anakart, 5200mhz ram gibi ölü yatırım tavsiye etmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
imzama bakıp alabilirsin
Ölü yatırım derken kral? Sen ne tavsiye ediyorsun bir de ?ben parça parça toplama taraftarıyım a620 anakart, 5200mhz ram gibi ölü yatırım tavsiye etmem
imzama bakıp alabilirsin
b650 2 adet m2 slotlu 4ram slotlu pasif soğutucularından kısılmamış ort. bir ankart ve ramde ise 2x16 en az 5600 mhz ramÖlü yatırım derken kral? Sen ne tavsiye ediyorsun bir de ?
Önerin var mı sadece kasa 50 bine kadar çıkarım
tam aynı linki atıcaktım hocamKraken 7A - Game Garaj
Kraken 7A, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri,Palit NVIDIA GeForce RTX 4070 ekran kartına sahip ve DDR5 model ram seçenekleri ile Kraken 7A Nvidia Studio Pc, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Canın sağolsun kalpler birtam aynı linki atıcaktım hocam
ama şimdi 7800 xt de yabana atılacak bir kart değil , amd 6000 serisindeki sorunları çözmüş müdür acaba diye düşündüm. Rakibinden 10000 tl daha ucuz sonuçta. Kullanıcı deneyimine bakmak lazım üzmüyorsa değerlendirilebilir fiyat farkı ciddi.tam aynı linki atıcaktım hocam
Merhaba hocam müsait misiniz bir sistem göstermek istiyorumben parça parça toplama taraftarıyım a620 anakart, 5200mhz ram gibi ölü yatırım tavsiye etmem
imzama bakıp alabilirsin
Atın sistemi göz atabilirizMerhaba hocam müsait misiniz bir sistem göstermek istiyorum