Neler Yeni

3700 TL Laptop önerisi

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Ne alakası var çöp diyorsun?
Bilgisayarın sadece oyun aracı olmadığını, bir şey alırken ne için alacağını, verdiğin para karşılığı nasıl bir hizmet alacağını göz önünde bulundurulması gerektiğini bilmeyen 13 yaşında ergensin herhalde bu yorumu yaptığına göre.
lise 3 e gidiyoeum ve fen lisesindeyim :D
bu fiyata yukarıdaki bilgisayar varken bu çöpün alınma mantığı nedir sence? üstelik bir de casper.

lise 3 e gidiyoeum ve fen lisesindeyim :D
bu fiyata yukarıdaki bilgisayar varken bu çöpün alınma mantığı nedir sence? üstelik bir de casper.
Sadece apu yani çöp diye yorum yapmanın mantığı nedir liseli?
Üstelik casper diye önyargıyla yaklaşmanın mantığı nedir liseli?
Kendini okuduğun liseyle tanıttığına göre karaterini tam oturtamamışsın kardeşim. Fen lisesine gitmen seni bir yere taşımıyor ve zaten fen lisesine gitmek zor bir şey değil.

Anlamadığın şey insanlar alışverişini sana göre değil kendi gereksinimlerine göre yapıyor zeki kardeşim benim. Tasarımı bile bir ürünün tercih sebebi olabilir.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Sadece APU yani çöp diye yorum yapmanın mantığı nedir liseli?
Üstelik casper diye önyargıyla yaklaşmanın mantığı nedir liseli?
Kendini okuduğun liseyle tanıttığına göre karaterini tam oturtamamışsın kardeşim. Fen lisesine gitmen seni bir yere taşımıyor ve zaten fen lisesine gitmek zor bir şey değil.

Anlamadığın şey insanlar alışverişini sana göre değil kendi gereksinimlerine göre yapıyor zeki kardeşim benim. Tasarımı bile bir ürünün tercih sebebi olabilir.
zeka,yorum seviyemi küçümsediğin için yukarıda öyle yazdım.
üstte ekran kartlı bir laptop mevcutken alttaki intelin 'kötü grafik kartlı' laptopunu almanın mantığı nedir?
casper bana kalırsa lenovo kalitesinde bir firma değil.
bilgisayarda tasarım önemli olamaz bu fiyat bandında bana kalırsa. donanımsal özellikleri çok daha önemli.

Son düzenleme:

Mergen

80+ Bronze
Öylesine sorayım dedim sakin olun :D

zeka,yorum seviyemi küçümsediğin için yukarıda öyle yazdım.
üstte ekran kartlı bir laptop mevcutken alttaki intelin 'kötü grafik kartlı' laptopunu almanın mantığı nedir?
casper bana kalırsa lenovo kalitesinde bir firma değil.
bilgisayarda tasarım önemli olamaz bu fiyat bandında bana kalırsa. donanımsal özellikleri çok daha önemli.
Kardeşim senin kafanda bir sıkıntı mı var?
Sana mı kalmış tasarım mı donanım mı. Kendini kainat lideri falan mı sanıyorsun?
Kafasız herif laf anlamıyorsun.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kardeşim senin kafanda bir sıkıntı mı var?
Sana mı kalmış tasarım mı donanım mı. Kendini kainat lideri falan mı sanıyorsun?
Kafasız herif laf anlamıyorsun.
neden bu kadar gerginsin? sana hakaret bile etmedim. ayrıca 'bana kalırsa' kelimesini tdk'da bir aratmanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann
Top Bottom