Lenovo IdeaPad IP3-15IML Intel Core i3 10110U 8GB 256GB SSD Fiyatı
Lenovo IdeaPad IP3-15IML Intel Core i3 10110U 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ne yapmak için alacaksın oyun mu günlük işler vb?benim bulduğum bu varsa daha iyisi önerin xD neyse 3700ü geçemem
oyun için mibenim bulduğum bu varsa daha iyisi önerin xD neyse 3700ü geçemem
ekran kartı apu yani çöp.Merakımdan soruyorum, sizce bu nasıl
Ne alakası var çöp diyorsun?ekran kartı APU yani çöp.
lise 3 e gidiyoeum ve fen lisesindeyimNe alakası var çöp diyorsun?
Bilgisayarın sadece oyun aracı olmadığını, bir şey alırken ne için alacağını, verdiğin para karşılığı nasıl bir hizmet alacağını göz önünde bulundurulması gerektiğini bilmeyen 13 yaşında ergensin herhalde bu yorumu yaptığına göre.
Sadece apu yani çöp diye yorum yapmanın mantığı nedir liseli?lise 3 e gidiyoeum ve fen lisesindeyim
bu fiyata yukarıdaki bilgisayar varken bu çöpün alınma mantığı nedir sence? üstelik bir de casper.
zeka,yorum seviyemi küçümsediğin için yukarıda öyle yazdım.Sadece APU yani çöp diye yorum yapmanın mantığı nedir liseli?
Üstelik casper diye önyargıyla yaklaşmanın mantığı nedir liseli?
Kendini okuduğun liseyle tanıttığına göre karaterini tam oturtamamışsın kardeşim. Fen lisesine gitmen seni bir yere taşımıyor ve zaten fen lisesine gitmek zor bir şey değil.
Anlamadığın şey insanlar alışverişini sana göre değil kendi gereksinimlerine göre yapıyor zeki kardeşim benim. Tasarımı bile bir ürünün tercih sebebi olabilir.
Kardeşim senin kafanda bir sıkıntı mı var?zeka,yorum seviyemi küçümsediğin için yukarıda öyle yazdım.
üstte ekran kartlı bir laptop mevcutken alttaki intelin 'kötü grafik kartlı' laptopunu almanın mantığı nedir?
casper bana kalırsa lenovo kalitesinde bir firma değil.
bilgisayarda tasarım önemli olamaz bu fiyat bandında bana kalırsa. donanımsal özellikleri çok daha önemli.
neden bu kadar gerginsin? sana hakaret bile etmedim. ayrıca 'bana kalırsa' kelimesini tdk'da bir aratmanı öneririm.Kardeşim senin kafanda bir sıkıntı mı var?
Sana mı kalmış tasarım mı donanım mı. Kendini kainat lideri falan mı sanıyorsun?
Kafasız herif laf anlamıyorsun.
basitçe başlıktaki laptop daha iyiÖylesine sorayım dedim sakin olun![]()