Laptoplar arasındaki fark

Ahwehota

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar. Okul müdürümüz evrak işleri ve kardeşinin KPSS hazırlığında kullanmak için bir laptop önerisi istedi benden. Aklımda Lenovo İdeapad Slim 3 modeli vardı. Bu işleri rahatlıkla yürütebilecek bir laptop gibi görünüyor. Ancak Hepsiburada üzerinde 3 farklı model buldum ve neredeyse tüm özellikler aynı olmasına rağmen ciddi fiyat farkları var. Lenovo Ideapad Slim 3 15IRH10, Lenovo Ideapad Slim 3 15IRH10 83K10062TR-04, Lenovo Ideapad Slim 3 Intel Core i5 13420H bu üç model arasında bir fark var mı? Söylediğim işler için uygun mudur?

27k olan w11 var diğerleri freedos ssd dışı fark göremedim 19klığı alsın 20tlye key yapıştırılır lisanslı lazımsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat farkı serbest piyasa aç gözlülük gibi etkenlerden dolayı

27k olan w11 var diğerleri freedos ssd dışı fark göremedim 19klığı alsın 20tlye key yapıştırılır lisanslı lazımsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat farkı serbest piyasa aç gözlülük gibi etkenlerden dolayı
Aynı bilgisayar Teknosa'nın sitesinde de 28k bandındaydı hocam. Biraz garipsedim o yüzden. Aradaki fark 1-2 k ya alışkınım ama biri 30k bandında diğeri 20k olunca göremediğim bir fark var sandım. Teşekkürler hocam. Birde söylediğim işler için yeterli bir bilgisayar değil mi?

Aynı bilgisayar Teknosa'nın sitesinde de 28k bandındaydı hocam. Biraz garipsedim o yüzden. Aradaki fark 1-2 k ya alışkınım ama biri 30k bandında diğeri 20k olunca göremediğim bir fark var sandım. Teşekkürler hocam. Birde söylediğim işler için yeterli bir bilgisayar değil mi?
Yeterli

Geri