ısırırım HAAE
80+
Dahası
4 ok ama sen bilin arttırma sansın var dene sansını4000 e cıktı beyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acil satayım mı??
4 ok ama sen bilin arttırma sansın var dene sansını4000 e cıktı beyler
Acil satayım mı??
Ben vermezdim şahsen 4500-5000 e rahat satılabilir ticarette yüksek verene satmak veya da adama satmamak senin elinde olan bir şey eğer yola çıktıysa da yine sana kalmış bir şey şahsen çıksa evime bile gelse satmazdımBeyler 4000 e satıyorum. Valla
ben deneredim adam 4 bine cıktıysa daha cıkar diye düşünyorumbaktım adam gidiyo satardım son dedigi fiyataBeyler sizde bokunu cıkarmayın 4000 e satıcam Allah'ın izniyle boşuna kul hakkı olmasın
ya bukar insan ucuz diyor verme 500 tl kar edecek işte belki belkide coluna cocuna alcak ama genelde ac gözlu bilgasarcılar atlar bu tur ilanlaraBeyler sizde bokunu cıkarmayın 4000 e satıcam Allah'ın izniyle boşuna kul hakkı olmasın
Hocam öyle diyorsun da 4500 a kimse almıyor ki?ben deneredim adam cıktıysa 500 daha cıkar dım baktım adam gidiyo satardım son dedigi fiyata
ya bukar insan ucuz diyor verme 500 TL kar edecek işte belki belkide coluna cocuna alcak ama genelde ac gözlu bilgasarcılar atlar bu tur ilanlara
Aynen öyle hocam ben aslında direk 3700 e vericektim burdakiler baya ısrar edince adam 4000 e çıkardı.Arkadaşlar karaktersiz misiniz?
Adamla anlaşmış, adam yola çıkmış, ondan sonra yok fiyatı böyleymiş deyip caymak benim gözümde terbiyesizliktir. Başıma gelse tamam öyle olsun der, gider döver öyle dönerim.
En başta istersen 5 katı fiyat yaz, kimse karışmaz. Ama anlaşıp adamı yola çıkardıktan sonra böyle bir hareket bence büyük saygısızlık.
Kanıti yoksa alzheimer diradam alzheimer mı sence
adam haklı beyler dagılınKanıti yoksa alzheimer dir
nie bu kadar ucuz satıyorsun acilmiArkadaşlar 3700 e alacak biri var sizce satayım mı?
Ryzen 5 3600
Ekran kartı yoktur!!!
Msi B450 Tomahawk Max
Adata 8x2 16GB 3000Mhz Ram
GamePower Skadi 120mm Sıvı soğutma
Sandisk Ultra 480GB Nvme M2 SSD
Seagate Barracuda 500GB HDD
Fsp 500w +80 Psu
DarkFlash Pollux Kasa