doğrudur benim yanlışlığımda olabilir , benim demek istediğim arkadaşımızın ekran kartı o fiyata pahalı olmuş ben onu belirtmek istemiştim sonuçta adam 500 TL daha koysa üst model ekran kartı alabilirHayır, 1660 o. 2 aydır hergün itopyaya giriyorum kart fiyatları için, 1660s sattıklarını görmedim o fiyata son 2 aydır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6200 e Ti modeli vardı 6400 e çektiler
Fırsatlar sıfırlarda olabiliyor geçen gün 6500 e laptop satıldı alamadım mesela kaçabiliyor çoğuda bilmiyor indirimleri adam aliyim dedi tek satmadımekran kartın o kadar fiyata kim alıcı çıkmış şaşırdım doğrusu 4.500 TL'ye Gigabyte 1660 Super 6 GB OC ekran kartı sattı itopya
İlanda bar şuanda fiyatı uçuk girdim bilerek insanlar ne yazarsan yarısını söylüyor sinirime gitti 3k diyen var kafayı yemişler letgoda ve dolap da var ilan link atarım burdanHocam ilana koyduğunuz zaman bana link atarmısınız bi arkadaşım bilgisayar alıyor ona atacağım
TamamdırFırsatlar sıfırlarda olabiliyor geçen gün 6500 e laptop satıldı alamadım mesela kaçabiliyor çoğuda bilmiyor indirimleri adam aliyim dedi tek satmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlanda bar şuanda fiyatı uçuk girdim bilerek insanlar ne yazarsan yarısını söylüyor sinirime gitti 3k diyen var kafayı yemişler letgoda ve dolap da var ilan link atarım burdan