Neler Yeni

Ryzen 5 1600 AF + RX 580 sistem ne kadar eder?

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Hocam ilana koyduğunuz zaman bana link atarmısınız bi arkadaşım bilgisayar alıyor ona atacağım

DeoNade

80+ Bronze
Hayır, 1660 o. 2 aydır hergün itopyaya giriyorum kart fiyatları için, 1660s sattıklarını görmedim o fiyata son 2 aydır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6200 e Ti modeli vardı 6400 e çektiler
doğrudur benim yanlışlığımda olabilir , benim demek istediğim arkadaşımızın ekran kartı o fiyata pahalı olmuş ben onu belirtmek istemiştim sonuçta adam 500 TL daha koysa üst model ekran kartı alabilir

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,451
İsim
Diyarhan
Garantisi mevcut mu? 4.5k monitör hariç satılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
muttalip taşdere
ekran kartın o kadar fiyata kim alıcı çıkmış şaşırdım doğrusu 4.500 TL'ye Gigabyte 1660 Super 6 GB OC ekran kartı sattı itopya
Fırsatlar sıfırlarda olabiliyor geçen gün 6500 e laptop satıldı alamadım mesela kaçabiliyor çoğuda bilmiyor indirimleri adam aliyim dedi tek satmadım

Hocam ilana koyduğunuz zaman bana link atarmısınız bi arkadaşım bilgisayar alıyor ona atacağım
İlanda bar şuanda fiyatı uçuk girdim bilerek insanlar ne yazarsan yarısını söylüyor sinirime gitti 3k diyen var kafayı yemişler letgoda ve dolap da var ilan link atarım burdan

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Fırsatlar sıfırlarda olabiliyor geçen gün 6500 e laptop satıldı alamadım mesela kaçabiliyor çoğuda bilmiyor indirimleri adam aliyim dedi tek satmadım

İlanda bar şuanda fiyatı uçuk girdim bilerek insanlar ne yazarsan yarısını söylüyor sinirime gitti 3k diyen var kafayı yemişler letgoda ve dolap da var ilan link atarım burdan
Tamamdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yalçın CANDAN
Kardeşim ortalama bir rakam olarak söylüyorum 5 ile 6 bin civarı fazla etmez . Tas çatlasa 6500 ki 2 yıllık bir sistem olduğunu söyleyen sensin.

Top Bottom