Neler Yeni

3700tl pc toplama yardım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Laf ederim adam çok yanlış bilgi veriyor ve hep kalitesiz beş para etmez sistemler topluyor. Vatan da çalışanlar zaten bir şey bilmiyor.
hocam toplayın o zaman ondan iyi sistem 2350ye de görelim ben sizden 3700e istiyom yapamıyonuz da 2350 ye nasıl sistem yapcaksınız 2.elden
Mesaj otomatik birleştirildi:

3700e apu mu toplim şimdi ben apudan bıktım ztn :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: PROZ

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet arkhaşlar şimdi işlemciyi Taqıyorum evte gördüünz gib hdd ssd den daha hızlı bu arada önceki videolarımı izleyebilirsiniz adam pc istiyor kerizi bütün parçaların 2 katı fiyatıyla satdım
Hocam ben de HaQQuS'u izliyorum. Lakin konuşması vesaire bana biraz itici geliyor.

• Beğen

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Sen Haqqusun bilgisayarını alsana.
hocam 3700 e toplayın da görelim o zaman 2.el sıfır karışık iyi bir sistem burda adama laf etmenize gerek yok ben sadece 3700e sistem istiyom yoksa

Benim sinirimi şu son zamanlarda haqqus ve Volkan Oyun Kuvvetleri çok bozuyor.
vok naptı size peki varmı başka bozan asıl sinir bozucu o iki kanal yerine technopat gibi kanallar olmalı

• Hahaha

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
  • Hahaha

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
hocam 3700 e toplayın da görelim o zaman 2.el sıfır karışık iyi bir sistem burda adama laf etmenize gerek yok ben sadece 3700e sistem istiyom yoksa

Şimdi mümkün değil toplayamazsın sıfır sistem. Artık ne yapıyorsan bilgisayara apu nasıl yetmiyorsa yazık bilgisayara.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Şimdi mümkün değil toplayamazsın sıfır sistem. Artık ne yapıyorsan bilgisayara apu nasıl yetmiyorsa yazık bilgisayara.
ya kardeşim yetmiyor mu diyorum 3700e sistem toplamam lazım diyorum yoksa amacım yetmemesi değğil amacın kavga çıkartmaksa burda durmana gerek yok ben burda tavsiye istiyorum

• Hahaha

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt

vok naptı size peki varmı başka bozan asıl sinir bozucu o iki kanal yerine technopat gibi kanallar olmalı

Arkadaş bak daha bir bilgin yok konuşuyorsun. Adam PF240 gibi bir aoğutıcı var iken iki katı fiyatına tuf soğutucu takıyor.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
ya kardeşim yetmiyor mu diyorum 3700e sistem toplamam lazım diyorum yoksa amacım yetmemesi değğil amacın kavga çıkartmaksa burda durmana gerek yok ben burda tavsiye istiyorum

Toplayamazsın.

niye? apu toplayıp ekran kartıda ekleyebilirsin ilerde

Atkadaş zaten apudan geçecekmiş.

niye? apu toplayıp ekran kartıda ekleyebilirsin ilerde

Düzgün işlemcisi var bir ekran kartı takamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,465
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer
Top Bottom