Neler Yeni

3700x Bu fiyata alınır mı ?

Budweiser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bud Weiser
Kendi şehrimde 1900 TL ye 3700x buldum garantisi yeni bitmiş kutulu bir halde sizce alınır mı ? bugün 3600 almaya kalktım servise çağırdım satıcıyı 3 ayağı yamuk çıktı 3600 ün serviste denemesem elden almasam elimde patlıcaktı bu satıcıyı da servis de denemeye çağırcam sistemim kurulu olmadığı için stress testi vs yapmadan sadece anakarta girse bile almayı planlıyorum

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Yanında soğutucu da varsa gayet iyi, ancak alırken çalışıyor mu diye bir kontrol etmeyi unutmayın.

Kavkare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Akyol
1900 tl ye alınır. Ama kullanıldığı için stres testi yaptırman daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Performansı görmek açısından

Budweiser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bud Weiser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanında soğutucu da varsa gayet iyi, ancak alırken çalışıyor mu diye bir kontrol etmeyi unutmayın.
yok gerek de yok zaten tek aklıma takılan açıklamaya yazdığı şey: alt model işlemciler ile takas olabilir takas fiyatı farklıdır

1900 TL ye alınır. Ama kullanıldığı için stres testi yaptırman daha iyi olur

Performansı görmek açısından
serviste windows kurulu değil işlemci ve ekran kartım eksik olduğu için deneme şansım yok sadece ayakları yamuk mu değl mi giriyo mu anakart yuvasına ona bakabiliriz adam kabul ederse gelmeden önce test istiyim o halde normal olmasi gereken max sıcaklık değerleri 75-80 arası dimi pek güven olmaz diyolar stres testlerine soğutucudan soğutucuya sistemde farkettiği için ben id cooling ile kullanıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,869
Üyeler
166,098
Son üye
Salih-/:;
Top Bottom