Neler Yeni

.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhabalar,8. Sınıfa Gitmekteyim Ve LGS'ye Ortalama 22 Gün Kaldı.
Ortaokul Başarı Puanım Gitmek İstediğim Okuldan 3 Puan Geride (92.5) (İstenen 96)
Sayın Ziya Selçuk Sağolsun Ki Muhtemel Gelecek Menfaatleri İçin Liselerin Sınavlara Girmesini İsteğe Bağlı Hale Getirdi.
İlerleyen Günlerde İse Sınavlar İptal Olmadığından Dolayı Sınavlarımız Başlayacak,Son Konularda Zorlanmam Nedeniyle Ortaokul Başarı Puanımın Düşeceğini Düşünmekteyim.
Geri Kalan Tüm Günlerde LGS'ye, Eşliğinde Dönem Sınavlarına Çalışmayı Düşünüyorum,
1. Dönem Konularında Eksiğim Olmadığını Söyleyebilirim.LGS'de Türkçe İçin Dil Bilgisi Kaldırıldığından Dolayı Türkçede Sorunum Yok.
Bu 22 Günde Ağırlıklara Bakılarak Nasıl Çalışmam Gerektiği Hakkında Önerilerinizi Bekliyorum.
Deneme çöz. Çıkan yanlışlarına veya boş bıraktığın soruların konularını bul onlara çalış. Matematikten yeni nesil soru çözme alıştırması yap.

Tre-x

80+ Silver
deneme çöz der susarım son ayda yapılacak en mantıklı şeydir belki bende daha fazla çözseydim şuan daha farklı olabilirdi her şey :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi
deneme çöz der susarım son ayda yapılacak en mantıklı şeydir belki bende daha fazla çözseydim şuan daha farklı olabilirdi her şey :(
Dönem Sınavlarının İptalini Varsayarak Hata Yaptım,Ancak Şuan Tamamen Hayatım Değişmiş Durumda Değil Ortaokul Başarı Puanım 92.5,Sınavlarla Beraber 90'a Dahi Düşse Beni Derinden Etkilemez Sadece Son Ayak Olarak LGS'ye Çalışmak Ve 350-400 Puan Almak İstiyorum.
Lise Sınavlarının İptal Edilmesi,8. Sınıfların Göz Ardı Edilmesi Ve LGS Müfredatının Değişmesi Hiç İyi Olmadı,Normalde Bu Yıl LGS'de Geçen Yıl Olduğu Gibi Sadece 1. Dönem Konuları Sorulacaktı,Öyle Olsa Çok Rahat 400+ Puan Yapardım Ama Şuan Maalesef LGS İçin Geç Kaldığımın Farkındayım.

Top Bottom