benim monitör eski biraz belki görüntü kalitesinden dolayı böyledir bilmiyorum senin ki 1080p se daha düşük alırsınUhh fortniteda destansıda 160 fps cidden alıyomu
kardeşim kusura bakma az önce baktım yüksek ayarlardaymışım 80 i rahat alırsınEpic ayarlarda 80fps oynarmıyım
Az çok bir fikir oluşturacaktır.alıcağım sistemdeki Fpsler nasıl olur arkadaşlar youtube yazdım ama bulamadım yardımcı olurmusunuz
Ryzen 5 1600
Asus dual rx 580(Oc)4 gb
Geil ryzen uyumlu 3000mhz 8 gb RAM
Kingston 480 gb ssd
Gerisini fotoğraf olarak koydum
Rica ederim.
Sence nasıl performanslarAz çok bir fikir oluşturacaktır.
Aynı bilgisayarı abdullah abide yapmış 3000tlye monitörlü yapmıştıya ram ekran kart işlemci ssd aynı hepsi onun fps testine baktımRica ederim.
Abdullah abinin topladığı sistemlerden birinde benim alıcağım sistemdeki bütün parçalar aynı pubg yüksek 80 fps fornite destansı 60-90fps cs150-200 apex 70-80 civarıGenel oyunlarda orta ayarlarda gayet iyi FPS alırsın diye tahmin ediyorum.
Dostum görüyorum da herkes uydurmuş bişeyler. Aynı sistem bende de var cs de en yüksek de 240-300 fps alıyorum gta da ultra da 80-110 fortnite da ise destansıda 170-200 ben rahat alıyorum.Gta cs fortnite
Baya iyi kardeşim saolasınDostum görüyorum da herkes uydurmuş bişeyler. Aynı sistem bende de var cs de en yüksek de 240-300 fps alıyorum gta da ultra da 80-110 fortnite da ise destansıda 170-200 ben rahat alıyorum.